American Car Show Kokkola 20.4.-21.4.2024

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja GT66, 20.2.2024.

  1. GT66

    GT66 Gearhead

    American Car Drivers of Kokkola Ry järjestää perinteisen American Car Show -näyttelynsä 20.4.-21.4.2024. Näyttely on avoinna lauantaina kello 16.00-20.00 ja sunnuntaina kello 11.00-16.00. Paikkana toimii vanha tuttu Kokkolan Urheilutalo, Vapaudentie 1, 67100 Kokkola. Esillä on reilut 30 amerikkalaisvalmisteista nelipyöräistä ja vajaat 3o kaksipyöräistä eri muodoissaan. Lipun hinta 12€/ alle 12-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi vanhempiensa seurassa. Tervetuloa!
     
    Ford67, rekkamies, impala67 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  2. GT66

    GT66 Gearhead

    Nyt on kalusto kasassa American Car Drivers of Kokkolan näyttelyyn ja ihan hyvältä näyttää kattaus. Esille on tulossa vajaat 40 nelipyöräistä, jotka kaikki on amerikkalaista alkuperää. Kaksipyöräisiä on tulossa vajaat 30 kappaletta ja myös ne kaikki on tällä kertaa Jenkkilässä tehtyjä menopelejä, Pyörien joukossa on myös todellisia erikoisuuksia aina 1910-20 -luvulta lähtien. Ei muuta kuin viikon päästä paikan päälle ihmettelemään "ihmeellisuyyksiä". o_O
     
    Ford67, rekkamies, NY4dHT ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  3. GT66

    GT66 Gearhead

    Edellisestä tekstistä unohtui mainita, että paikalle on tulossa myös valtakunnallisella EVEO-kanavalla pyörivän/pyörineen "Harrikat minttiin" -ohjelman Harrikat omistajineen ja niiden rakentajineen. Heillä on myöskin oma osasto, josta löytyy kaikkea mielenkiintoista aiheeseen liittyvää rekviisiittaa... Eli tutustumisen arvoinen juttu tämäkin. :)
     
  4. GT66

    GT66 Gearhead

    No niin H-hetki lähestyy... Tiedoksi niille, joita kiinnostavat erityisesti muskeliautot eri muodoissaan niin niitä on kiitettävästi esillä Kokkolan näyttelyssä. On ahdettua -68 Chevy Farmaria, ahdettua -68 Firebrdia ja megakokoisella moottorilla varustettua -67 Cougaria vain muutamia mainitakseni. Lisäksi, uutuuksia muissa näyttelyissä ennen näkemättömiä neli- ja kaksipyöräisiä on näytillä jopa tavanomaistakin enemmän. Vehkeitä joita et todennäköisesti näe kuin Kokkolan näyttelyssä... Eli kannattaa tulla paikan päälle ettet missaa näitä upeita luomuksia. :p
     
    Ford67, rekkamies ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  5. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Lauantaina tullaan katsomaan ekaa kertaa länsirannikon näyttelyä. Olen aina ollut siinä uskossa että pohojammaalla on kiihkeimmät Amerikan kulttuurin kannattajat. Odotukset on korkealla.
     
  6. GT66

    GT66 Gearhead

    Hienoa, että tulet näyttelyymme. Näyttelymme ei kalustoltaan mikään suuri, mutta ollaan määrän sijasta pyritty satsaamaan laatuun ja kiitos pohojammaalaisen kovan rakentamistason komiaa kalustoa on saatu aina näytille tästä meidän "lähiympäristöstä". Uskon että sinullekin löytyy mielenkiintoista katseltavaa. ;)
     
  7. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Kai sitä täytyy tulla pyörähtää kattoo mitä löytyy
     
  8. GT66

    GT66 Gearhead

    Hienoa että myös sinä olet tulossa näyttelyymme. Kaksipyöräisten puolelta voisi vetonauloista mainita Suomen vanhimman vuodelta 1915 peräisin olevan Harrikan, Excelsiorin vuodelta 1920 ja sitten pari Inkkaria 1930-luvulta. Näitä on harvoin esillä missään. Näiden orgispyörien lisäksi esillä on toki myös rakennettuja Harrikoita kuten choppereita. Eli silläkin puolella on erikoista "silmän ruokaa" ihan kivasti.:cool:
     
  9. Ford67

    Ford67 3rd gear

    Kyllähän tuonne pitää taas päästä, Vic Interceptorin kyttäjousille istumapaikat täyteen ja tuuppausrauta kohti länttä:cool:. Kokkolan näyttely on aina ollut mukavan perinteinen tapahtuma, keskitytty olennaiseen turhia rönsyilemättä. Varsinkin jumputustyyningin poissaolo siellä on omaan mieleen. Niille tapahtumia kyllä riittää, jos tykkää.
     
    Muokattu: 18.4.2024
    Kustom STW tykkää tästä.
  10. GT66

    GT66 Gearhead

    Kiitos kehuista. Meidän näyttely on sen verran pieni, että tehtiin jo vuosia sitten päätös, että pitäydytään Amerikan autoissa ja pyörissä mahdollisuuksien mukaan eikä yritetäkkään tarjota kaikkea kaikille. Tämä on toiminut ihan hyvin ja toivottavasti tälläkin kertaa porukka innostuu tulemaan tänne "ameriikan ihmeitä" ihmettelemään...:D
     
  11. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Kuin myös tuloos ekaa kertaa 6 hengen porukalla:D
     
    Kustom STW tykkää tästä.
  12. Akke

    Akke Gearhead

    Tänään tavaroiden pakkausta ns huoltoautoon jolla tuodaan pikkusen rekvisiittaa Bomb style Oldsin ympärille näyttelyyn. Nähdään huomenissa aamusta kohteessa. T. Nikko Ranch
     
  13. GT66

    GT66 Gearhead

    Tervetuloa näyttelyymme Rekkamies katsojana ja Akke viileän Oldsinsa tuojana. Ajakaahan varovasti.
     
  14. Ford67

    Ford67 3rd gear

    Tänään sitten H-hetki:). Kelitkään ei sisätiloissa haittaa, mutta mites on säät nyt Kokkolassa? Idempänä ja etelämpänä ainakin takatalvi iski. Kerrankin itsellä talvi-ajettava jenkki alla kunnon nastarenkailla ja lukkoperällä, et antaa tulla vaan...
     
  15. Sumu

    Sumu Gearhead

    Nyt viimeinkin ekaa kertaa Kokkolan näyttelyyn, kohta starttaa.
     
  16. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Voi perhana. Rengas puhki joutuu ottamaan plan b käyttöön
     
  17. GT66

    GT66 Gearhead

    No niin, ensimmäinen näyttelypäivä on pulkassa ja kaikki on mennyt hyvin. Täytyy jo tässä vaiheessa antaa iso kiitos kaikille näyteilleasettajille siitä, että todella karmeasta talvisesta keilistä huolimatta kukaan ei perunut tuloaan. Huomenna hommaa siis jatkuu kello 11.00 alkaen.
     
    rekkamies, toyopet, Ford67 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  18. Ford67

    Ford67 3rd gear

    Eilen tuli käytyä, komiaa kalustoa ja jopa tungosta alkuun vihulaisesta säästä huolimatta:). Rodeja selvästi enemmän kuin aiemmin, taso oli niissä kova ja niiden moteissakin tällä kertaa enemmän variaatiota. Kiitokset järjestäjille, toivottavasti tämäkin päivä meni vähintään yhtä hyvin:pinup:.
     
  19. GT66

    GT66 Gearhead

    Näyttelyn jälkeisen nukutun yön jälkeen aivotkin pelaa taas sen verran, että ajattelin kiittää näin jälkikäteen vielä erikseen kaikkia näytteilleasettajia siitä, että tulitte autoilla/pyörillä paikalle vaikka keli oli etenkin lauantaina ihan karmea. Kiitos myöskin kaikille näyttelyissä käyneille, sillä väkeä oli liikkeellä sen verran mukavasti, että päästään näillä näkymin "plussan puolelle". Suurkiitos myös kerholaisillemme jotka olivat sankoin joukoin mukana näyttelyämme järjestämässä, mikä mahdollisti sen onnistuneen läpiviemisen. Tästä on hyvä jatkaa.:cool:
     
    Ford67, rekkamies ja MJF tykkäävät tästä.
  20. juhi71

    juhi71 3rd gear

    Eikös kellään ollut kameraa mukana kun ei näy yhtään kuvia?? o_O
     

Kerro tästä muillekin!