Auton liikennekäytöstäpoiston uhkakuvia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Harri S, 11.10.2023.

  1. 930BiT

    930BiT 3rd gear

    Kovin on surkeaa bisnestä tuo purkubisnes. Silti nämä bisnismiehet ajaa uusimmilla ÄÄS- mersuilla.. :D
     
  2. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Eipä tarjottu minullekään keväällä useimmilla purkamoilla mitään kokonaisesta autosta vaikka siinä oli kattikin paikallaan. Vähän olisi voinut saada jos sen olisi pystynyt ajamaan sinne. Onneksi siitä kuitenkin tuli vielä kohtuuhintaan soiva peli.
     
  3. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Kyllä. Ruotsissa ollaan jo hiukan pidemmällä, eli suunnitellaan tuota elämäntapamallia jo Tukholmaan keskusta-alueella asuville lainsäädännöllisin keinoin. Ruotsissa oleskelevat kansainväliset moniosaajat jo tuota runsaslukuisesti toteuttavat. Se on mukava istua päivisin kahviloissa, kun ei ole autoa, jolla pääsisi (joutuisi) käymään töissä.

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...aminen-siintaa-horisontissa/8797462#gs.6bdzy5https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli...aminen-siintaa-horisontissa/8797462#gs.6bdzy5
     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Niillä on jo pitkään ollut "ruuhkamaksu" kaupungin ytimeen päiväsaikaan saapuville, joten ei tuo polttisten rajoitus ole siellä niin iso juttu enää sen päälle. Tietty jotakuta Bentley tai Ferrarihenkilöä osuu tuulettimeen, mut noin se vaan on maailma muuttumassa.
     
  5. jänis2

    jänis2 3rd gear

  6. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Tämä tulee, pomminvarmasti. Romutusfirmat haistaneet seuraavan rahasammon...itselleen. Ja kun oikein EU määrää... mitä Suomen edustajat voivat asialle...eivät mitään. Syy: Eivät ymmärrä asiasta yhtään mitään. Toinen syy: Me suomalaiset lampaat..Good bye...autoharrastus.
     
  7. KohtalainenPaja

    KohtalainenPaja 2nd gear

    Ja kun siivous alkaa niin "aarteet" joista joku muu vielä harrasteauton tekisi menevät romuksi kun eihän niitä nyt kenellekään myydä.
     
  8. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Tosin Autokierrätyksen kenraali Kenraali sanoi jossain noista jutuista, että tarkoitus olisi siivota tilastot niistä autoista, joita ei ole oikeasti enää olemassa. Eli autoja poistuu romutukseen mutta ei poistu rekisteristä sellaisten romuttajatoimijoiden kautta jotka kiertävät alan velvoitteita ja tästä tulee Autokierrätyksen intressi asiaan, "auton olemassaolon voisi todentaa erillisellä selvityksellä"
     

Kerro tästä muillekin!