Classic Motor Meet Haaparanta 11-13.7.2024

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja juhi71, 9.7.2024.

  1. juhi71

    juhi71 3rd gear

    [​IMG]

    Tämähän alkaa parin päivän päästä. Itsellä tarkoitus olla paikanpäällä perjantaina ja lauantaina. Toivottavasti vain kelit osuu kohdille eli ei ainakaan satais.
     
    isalmela, Charger´69 ja Malossi tykkäävät tästä.
  2. Hytty88

    Hytty88 1st gear

    Itekki saatan pöristellä pontiacilla lauantaina paikalle
     
  3. Erittäin hyvä tapahtuma. Olen ollut muutaman kerran paikan päällä ja täytyy kehua järjestelyitä, ystävällisyyttä ja aluetta. Ainoa miinus on järjestäjän tarjoama ruoka. kahden paahtoleivän väliin joku yli 10% lihapitoisuuden omaava jauhelihapihvi.... tuonne kun saisi viedä oman ravintolatrailerin ja pistää ruokatarjonta uuteen kuosiin. Tais siellä viime olla jotain muutakin toisessa myyntipisteessä, mutta ei houkuttanut kun lihat oli lämpimässä pari päivää......

    Muutenkin Tornio-Haaparanta alue on nuorekkaasti uudistunut ja kasvanut palvelukeskus. On vaikka mitä liikettä ja ei ihan pieniäkään. Ainakin Suomenpuolen hotellimajoitukset erittäin hyvät.

    Olin Olavilta varannut huoneiston kattokerroksesta, mutta piti perua kun on niin perkeleenmoinen kiirus omalla kylällä. Hyvällä tuurilla voi vierailla Kauhavalla SM dragrasessa tai ESRA rod euromeetingissä ellivuoressa...

    Menkää Haaparantaan, se kannattaa.
    Niin ja onhan siellä pala suomalaista drag race sekä autonrakenteluhistoriaa kun Lexa myimässä lippalakkeja, pienoismalleja jne. (Leo Nyqvist). Vielä jalka liikkuu ja mies jaksaa kiertää.
     
    Impala 69, SeReNi ja Charger´69 tykkäävät tästä.
  4. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Mites toi lipun ostaminen, jos ostaa vain perjantai lipun niin saako sitä kulkea alueella ja alueelta pois miten haluaa? Tuo päivä 11-22:30 on kuitenkin melko pitkä.
    Ja kortilla varmaan onnistuu maksut?
     
  5. juhi71

    juhi71 3rd gear

    Poistuessa saa leiman käteen, jota näyttämällä pääsee takaisin alueelle. Kortti maksusta en ole ihan varma, mutta uskoisin onnistuvan.
    Itse kohta tällepäivälle menossa alueelle.
     
  6. MJF

    MJF Double Gearhead

    Eikös ne oo auton ikkunaankin joskus liimanneet pikku merkkitarran että on maksettu sisälle
     
  7. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Rannekkeen sai. Pakko kehua että näin perjantainkin perusteella tosi hieno tapahtuma! Koko kylä täynnä cruisailevia jenkkejä ja hyvää fiilistä :cool:
     
    juhi71 tykkää tästä.
  8. markoyt

    markoyt 3rd gear

    Hieno tapahtuma kyllä ja joka vuosi melkeinpä tullu käytyä.Mutta mutta nyt on kasvanut niin isoksi että alue loppuu kesken....ajettiin portille ja maksettiin sisään nii ajattivat alueen toisesta päästä ulos.. järkkäri ilmoitti että ei mahdu ja ehdotti että menkää kaupungille pyöriin ja tulkaa tunnin päästä takaisin.No tunnin päästä tultiin ja lipun myynti jatkui portilla edelleen.....mutta sama homma alueen läpi ohjasivat toisesta päästä ulos.Eli jos tuonne mielii päästä nii aamusta ajoissa paikalle.Meilläkin kuitenki 100km matka ja kaikki tutut sisällä nii mukava muutama tunti pyöriä ja ootella sisäänpääsyä.No lopulta päästiin ja oltiin tunti vähän toista ja kotia.Kemin satamaan pysähdyttiin oluelle ja siihen hyyty autosta akku.
    ....totaalisen pimeäksi meni.No siinä muutama tunti ku kaikkihan ovat lauantaina selvinpäin .Onneksi pojan morsian pelasti meidät ja toi akun nii päästiin lopulta pois.Että vängällä ku johonki oikeen änkeää nii ei sieltä pois sitte pääsekään.
     
    Charger´69 ja isalmela tykkäävät tästä.
  9. juhi71

    juhi71 3rd gear

    No huh... kyllä oli paljon kaikkea. Oli meinaan autoja, ihmisiä ja lauantaina mäkäräisiäkin. Lauantaina tosiaan niin paljon autoja, että joutuivat ajattaan porukkaa läpi kun ei ollut tilaa. Eli varmaan se tuhannen auton raja ylittyi tänä vuonnakin.
    Vähän meinaa väsyttää kun on rampannut rantakaistaletta kaks päivää edestakaisin.

    Tässäpä olisi perjantain kuvasaldoa:
    https://juhi71.kuvat.fi/kuvat/2024/...ionals Haparanda 12-13.7.2024/perjantai 12.7/
     
    cdv70, SS-454, esmi ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Kyllä vähän harmittaa kun ei tuonne päässyt tänä vuonna. Ostin liput 6.11.2023 Brucen keikalle ja enpä tuolloin hoksannut että sattuu samalle viikonlopulle. Toisaalta luulen että Brucen keikalla käyn vain kerran elämässä, äijä täyttää syksyllä 75 ja sairasteli alkukesästä joten jännää riitti että peruuko vielä tämän reissun. Stadionilla oli ilmeisesti 42000 ihmistä ja siltä se tuntuikin pois lähdön hetkellä.
     
  11. juhi71

    juhi71 3rd gear

    cdv70, Ace66, Mika.V ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Mukava tapahtuma oli tämä kyllä.En ollut tuolla ennen käynytkään.Hudsonilla starttasin Iisalmesta lauantai aamuna klo 6 ja perillä Haaparannassa olin klo 9.57.Cruisinkia kattelin sinne klo 23 asti ja läksin sitten himaan.Klo 3.30 olinkin jo Iisalmessa.Ihmettelin hieman Hudsoneiden vähäistä määrää Ramblereista puhumattakaan.Täytynee tulla Ramblerilla joku kerta käymään niin saadaan edes yksi Ramblerkin tapahtumaano_O.
     
    juhi71, isalmela ja kerosiini tykkäävät tästä.
  13. isalmela

    isalmela Gearhead

    Oldsilla mahtui perjantaina hyvin alueelle. Lauantaina olin vähän aikaa syöttöjonossa, tein omat johtopäätökseni ruuhkasta ja ajoin siihen parin korttelin päähän parkkiin. Sitten kävelemällä sisälle. Ihan valtavasti oli autoja ja sää suosi, mukavaa oli taas kerran
     
  14. juhi71

    juhi71 3rd gear

    Tämän vuoden TOP 10 oli kyllä omaan makuun. Oli muskelia, rodia ja muutama muukin omaa silmää miellyttävä.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Malossi tykkää tästä.
  15. juhi71

    juhi71 3rd gear

    Yleisön suosikki äänestyksen voitti tämä:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Malossi tykkää tästä.
  16. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Tässä Coyote & Roadrunner Garagen silmin kyseinen tapahtuma :)

    PS. Loppuviikosta kanavalle tulossa aika kovan luokan arvonta, kannattaa napsauttaa kanava seurantaan NYT ettei mene ohi, varsinkin nuorempien aloittelevien harrastajien kannattaa olla hereillä ;)

     
    juhi71, kerosiini ja pe-le tykkäävät tästä.
  17. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    juhi71, kerosiini, cdv70 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  18. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    Muokattu: 20.7.2024
    juhi71 ja kerosiini tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!