Eberspächer pääsykoodi hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja artz, 11.7.2023.

  1. artz

    artz Gearhead

    Mulla on yhdessä autossa Eberspächer mitä pitäis voida ohjata puhelimella. Äppiä asentaessa kysyy "pääsykoodia" jolla se pitäis naittaa oikeaan laitteeseen. Se koodi pitäisi olla kai alkuperäispakkauksessa mutta on nyt hukassa.

    Osaako joku sanoa saako tota nyt enää mitenkään toimimaan puhelimella? Saakohan asennusliike sen koodin selvitettyä jotenkin?
     
  2. Akit

    Akit 2nd gear

    Meillä oli sama tilanne ja puhelin apin sai toimimaa ainoastaan Eberin maahantuoja. Eber Finnlaind hoiti asian Eberiltä. Ne nollas koodit ja siten sai toimimaan
     
  3. sibe70

    sibe70 Gearhead

    Juurikin näin, muuten ei onnistu
     
  4. artz

    artz Gearhead

    Jahas. Kiitoksia tiedosta. Onneksi on sentään vielä aikaa ennen pakkasia selvitellä asiaa. Eiköhän se sitten toimimaan saada vielä
     
  5. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Jos se on vanha Easystart Call niin PIN koodin voi resetoida soittamalla numeroon ja kun kysyy koodia niin painaa call purkin napin alas (ja pitää alhaalla) ja laittaa oletuskoodin 1234.
     

Kerro tästä muillekin!