Tervanaru Meeting Hamina Tervasaari 22.7.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja impala1968, 18.7.2023.

  1. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Rokkenrollin täytteinen iltapäivä/ilta 22.7 Haminan Tervasaaressa, pienimuotoinen autonäyttely klo 14-23, rajatulla näyttelyalueella vartiointi aamuun asti eli jos ei jostain syystä ole ajokunnossa ei tarvi hätäillä.
    Tavernassa hyvät hampparit ja juomaa riittävästi eli eväitä ei tarvi varata.
    Alla tavernan mainospuheet

    Taverna Tervanaru, MC Kujansuu, Hamina Street Car's ja Kotka Hot Rodders yhteistuumin järjestävät Haminan Tervasaarella Meetingin. Kromin kiiltoa[​IMG], moottorin kuminaa[​IMG], hauskan pitoa[​IMG][​IMG] hyvässä porukassa, raikasta juomaa[​IMG] ja hyvää ruokaa[​IMG][​IMG] Mukaansa tempaavaa livemusaa tarjoilee terassilla[​IMG][​IMG][​IMG]
    Purple Snake
    The Welders Trio
    Laitakaupungin Syke
    Vahva merkintä kalenteriin[​IMG][​IMG] ja
    Tervasaarelle 22.7.[​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!