Bravo Helsinki !!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRAKE DRUM, 6.6.2024.

  1. Concarne

    Concarne 3rd gear

    En ainakaan anna noille sitä iloa, että saisivat minun edestä tien tukittua. Jätän menemättä tänään torille vaikka aikomus oli.
     
  2. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Linkolan sanoin "kliffaa".
     
  3. 930BiT

    930BiT 3rd gear

    Idiootit häiritsee liikennettä, päästöt vain lisääntyy..
     
  4. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Ei missään olisi kuorma-autoa & oikean aatteeen omaavaa mustapartaista miestä. Väkijoukko odottelee jo siellä!
     
    FuryIII '71, Gary Grand, litres ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. julmajari

    julmajari Gearhead

    Kylmä ilta tulossa, toivotaan että lähtevät mäkkäriin imemään soijatikkuja
     
  6. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Outoa myös että noita ihmisjätteitä ei näy tammikuussa osoittamassa mieltään,ehei,otetaan kaunis kesäperjantai (RAIRAI) että päästään parantamaan maailmaa,TIRSK
     
    belair54, Gary Grand, FuryIII '71 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Niin, jotain pitäis tehdä. Mut on oikeasti ihan älytöntä että tätä palloa paskotaan ja siitä on oikeasti ihan selviä todisteita, länsimaista roskaa viedään kehitysmaihin, koska viherpestään omia päästöjä.
    Kaikenlaiset poliitikot lentelevät erilaisiin kokouksiin ympäri maailmaa, puhumaan et jotain pitäis tehdä.
    Osa nuorista istuu kadulla, kertoen et jotain pitäs tehdä, kun taas osa nuorista lentelee ympäri maailmaa ja kuluttaa halpamuotia ja muuta paskaa, vaikka heidänkin mielestä jonkun muun pitäis jotain tehdä.
    Vaikka me autoharrastajat päätettäisiin jotain tehdä, eli pistää kamppeet seisomaan, niin ei siinä muuta tapahtuisi, kuin jenkkiosaputkat menisi konkkaan.

    Mut jos jokainen ees vähän yrittäis tehdä, niin vois jotain tapahtukin, mut kun eletään sitä maailman aikaa et jokaisen pitäis saada tehdä mitä ne haluaa ja muiden pitää se sietää. Itekin kun bussia ajaa, suurin osa ihmisistä ei oikeastaan välitä siitä, että pitäisi liikkua vaan etitään niitä lippuja, painellaan nappeja miten huvittaa eli pysähdellään turhaan jne. Oon joskus todennut, että kaikella tolla turhalla pysähtelyssä ja odottelussa käytetyllä polttoaineella joko lämmittäisin taloni tai kävisin hyvän keskieuroopan reissun autolla.

    Mut jonkun muun pitäis jotain tehdä.
     
    Gary Grand, eeko, 0132 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  8. Rane 66

    Rane 66 Gearhead

    This aint teknologocical breakdown. This is the road to hell.
     
  9. kamarro

    kamarro 1st gear

    Okei, miksi ei oteta rahaa sieltä mihin se on kaikella paskomisella kerääntynyt ja aleta oikeasti parantaa maailmaa, eli samat piirit seurat ja eliitti suvut jotka kiekuvat nyt luonnon suojelun puolesta ovat aikanaan massinsa keränneet juurikin tuosta paskomisesta roskaamisesta ja hikipajoista ja keräävät muuten edelleen, hämmentävät soppaa rahoittamalla tuollaisia ääri järjestöjä kuten nuo eloapinat. Luuleeko joku että nuo eliitti piiri omistaja suvut luopuvat suihkujeteistään vaikka viimeisetkin tehtaat olis siirretty halpismaihin ja loputkin pakoputket väännetty solmuun, no ei varmasti, nauravat vaan selkäkeikka naurut köyhille jotka kaiken tämän maksaa.
     
    Jaakko Susimies tykkää tästä.
  10. jknR

    jknR Gearhead

    https://yle.fi/a/74-20075196
     
  11. litres

    litres Gearhead

    Hesari ja kansan uutiset on sun tietolähteet?
     
  12. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Gary Grand, Ford67 ja litres tykkäävät tästä.
  13. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  14. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Missä on aikoinaan muualla maailmassa niin suositut vesitykit? Lähtee laiskempikin pökäle liikkumaan.
     
    eeko ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  15. fenix

    fenix 3rd gear

  16. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Juurikin tuollaisten yliampuvien performanssien avulla he hyödyntävät ns. hyödyllisiä idiootteja, jotka kuvaavat ja jakavat videota edelleen siinä luulossa, että tilanteessa ollaan nyt tosissaan/järjiltään ja sussiunaa minkämoista meininkivä perkale soikoon juu!

    Mutta sehän toimii kuin häkä, koska sen myötä saavat herätettyä lisää kiinnostusta Elokapinan toimintaan, ja seuraavassa tempauksessa onkin jälleen lisää jengiä paikalla - joko osallistumassa tai tsiigaamassa, ja lisähuomioarvo ansaittu.

    Sitä väitetään, että kaikenlainen julkisuus on hyväksi, ja se on yksi heidän strategiansa.
     
  17. Ei käy paskalakeille, tekeekö paskalakit mitään..

    Elokapina pysäyttää liikenteen Helsingin Kaisaniemessä – paikka ei käy poliisille

    HEINONEN kertoo STT:lle, että Elokapinalle on kerrottu, ettei tämän päivän mielenosoituspaikka Kaisaniemen liikenneympyrässä käy. Syynä tähän on se, että siitä aiheutuisi poliisin arvion mukaan kohtuutonta liikennehaittaa.

    – Meillä on järjestäjän kanssa vielä neuvottelut tämän osalta käynnissä. Perjantaina yhteistyö sujui hyvin ja toivon, että näin käy myös tänään, Heinonen toteaa.

    Heinonen kertoo, että lakiin ei ole kirjattu rajoituksia siitä, kuinka usein samassa paikassa on mahdollista osoittaa mieltään. Poliisi voi kuitenkin tapauskohtaisesti kieltää mielenosoituksen tietyllä alueella, jos siitä aiheutuu tarpeetonta haittaa.

    – Lakiin kirjattuja rajoituksia ei ole. Kansainvälisistä oikeuskäytännöistä on kuitenkin johdettu periaatteita, joiden mukaan voidaan arvioida, kuinka paljon jotakin tiettyä paikkaa voidaan häiritä peräkkäisinä päivinä tai tiettynä aikana. Se, mikä käy yhtenä päivänä, ei välttämättä käykään enää kolmena, Heinonen kommentoi.
     
  18. max

    max Double Gearhead

    Tuokin on hyvin pitkälle totta.Suurin osa meistä on kuitenkin aivan fiksuja ja osittain omilla aivoillaan ajattelevia.
    Tämä videon naisoletettu kuitenkin kertoo omaa kieltään minkälaista porukkaa nämä elokapinan esitaistelijat ovat.
    Hysteerinen hullu akka,joka on vielä yrittänyt tehostaa ulkoista habitustaan palestiinalaishuivilla.Eli on lisäksi omasta mielestään vielä palestiinankin asialla.Kuka tuollaisen torspon ottaa tosissaan?!

    No,muutaman kerran olen tämän klipin katsonut,ja aina on päässyt huutonaurua,kun akalta meinaa pettää jalat alta ja todennäköisesti sillä on myös kuset housussa.
     
  19. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Niin, tarkennuksena, että tämä hullupirkko ei todellakaan ole minkään valtakunnan asteikolla tuossa pätkällä huutamassa tosissaan, vaan vetää täysin tarkoituksellisesti oman pikku shownsa "huolestuneena aktivistina" koska poliisit raahavat telttaa.
    Ehkäpä hänen tämän ironisista lähtökohdista tuottamansa mekkalan tarkoituksena on verrata tilannetta siihen, että poliisit veisivätkin ihmistä, joka tietenkin riemastuttaisi enemmän Elokapinan vastustajia.

    Mutta kun poliisit poistivatkin tilanteeessa vain teltan...
     

Kerro tästä muillekin!