3 rd Lapinlahti kruisinki. La 27. 9

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja C3 72, 3.9.2008.

  1. Timestone

    Timestone Gearhead

    Kyl siinä vuan niin pääs käymään että flunssa vei miehestä voiton eikä Lanceria päästy ulkoiluttamaan tonne kruisinkiin asti... :oops:

    Eipä sillä, varmaan hyvät pirskeet oli, joten kuvia odotellessa. :D
     
  2. Peevo

    Peevo 1st gear

    Olihan tuo kyllä varsin hieno tapahtuma tuas. Vaikka jo toistamiseen tuli oltua selevinpäin ja ajeltua ite. Pittää varmaan seuraavaks suunnistaa uamulla kirkkoon herran sanalle. Mikä lie vaiva iskeny.. :odroll: Mutta kiitokset vaan tosiaan kaikille, oikein mutavoo olj.
     
  3. Maisa

    Maisa 1st gear

    Ilmeisesti mukavat kinkerit ollut :D Meilläpäin oli kalenterit mennyt sekaisin ja oltiin ens viikonloppuna tulossa, ei sitte keretty tulemaan vaikka saatin ystävällinen muistutussoitto... Josko ens vuonna osais oikeella aikaa :rotfl:
     
  4. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    joo olihan rytinät 8) ,aenaki siilinjärven rampilla ku tehtiin suklaa juna vanista,sl mersusta,capricesta ja trans amista.. :poff:
     
  5. C3 72

    C3 72 Gearhead

    Mukavoo oli, kiitos paikalle saapuneille, autoja laskettiin ABC pihassa yhdessä vaiheessa 59 kpl ja sitten vielä Lapinlahdella 3kpl "keulivia" 25A Zetoreita, eli yli 60 mentiin, hienoa 8) Kiitoksia Bändille ROK,ROK :D 8)
    Ensi vuonna taas, viissiin pitäisi kestää vähän pitempää että kerkee porukka hoitaa ilta hommat loppuun.... :wink: :rotfl:

    Kuvia tulee kunhan kerkee laitella.
     
  6. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    ite en sensuroinut yhtään kuvaa sitten että siihenkahtoin voit julkaista kuvia :rotfl: eli kaikki meikäläisen otokset on kohtapuoliin tuolla

    www.cruisingnight.tk

    edit: SUORALINKKI kuviin

    ja toivoisin kyllä muiltaki niitä kuvia kun kerran oli ihan videokameroita paikalla :eek: ainaki niistä joistaki jotka laulatteli takarenkaitaan siellä 8)
     
  7. Jonimac

    Jonimac Gearhead

  8. idiot

    idiot Gearhead

    Näin meillä päin laetettaa aatot parkkii, enimmät
    höyryt poes renkaista het alkuunsa :poff:

    oma kuvasaldo löyttyy paskamäe voorumilta.
     
  9. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Hommatkaa jarrut ja hereillä oleva kuljettaja siihen vaniin.
     
  10. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Ei näköjään saa vielä kuvia laitettua, kameran piuha hukassa.
     
  11. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tosin oli järkeä tehdä tuo absin ilmastoinnin sisään oton kohdalla. Ole onnellinen ettei tuo aiheuttanut palohälytystä. Ainakin aika paljon savua tuli sisälle.
     
  12. idiot

    idiot Gearhead

    no eipä oo ollu tapana kahtoo oonko parkkiruuvussa suati onko
    seinällä jottae **tun tötteröitä jotka tykkee immee savut tuppaa.

    Ihme nipottamista mielestän tuassii, kun mittee EI kuitennaa tapahtunna.
    Puitas ennemmin jos oisin virkavallan huostassa syytettynä abc:n
    savuttamisesta ja sen semmoisesta, kiitos ja anteeksi.

    nyt kuitenni alla tuo kolffi, kun lintta on seisonnassa niin sillä
    ei kyllä savustella mittee niin suatte olla ihan raahassa :poff:

    EI
    herneitä.
     
  13. supo

    supo Double Gearhead

    Nuo tollaset savutussessiot ja muut" hyvät jutut" monesti aiheuttaa vaan niille jotka järjestävät näitä tapahtumia TEILLE vaikeuksia uudelle tapahtumalle kun niitä paikkoja käydään kysymässä uudelleen käyttöön seuraavaan kertaan!!!Hienoo että oli paljon porukkaa niin pojat jaksaa järjestää uudet kinkerit TEILLE.Ps.Valitettavasti en päässyt paikalle kun oltiiin hakemassa uutta kuminpolttoautoo kylille,tosin tällä todennäköisesti kumi palaa virallisissa kisoissa jossa muuten saa polttaa tota kumia ja savutella tarpeeksi!!Terv:pari juttua ollut järjestämässä viimeiset 25 vuotta,niin muuten alkaa olla Kuopiossa ja lähimailla hyvästi tapahtumia pitkin vuotta näyttelyy,swappii,cruisingii,cape fearii ja hyviä bändihommii jatketaan samaan malliin!!!!
     
  14. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    ihme jeesustelua. oisko heinähangostaki pitäny piikit tylsäksi viilata? mukavaa oli kyllä koko rahan edestä. ja ketjukolarin uhreille toipumista. toivottavasti pannukakkumersusta tulee vielä kalu tm.
     
  15. supo

    supo Double Gearhead

    Ei ollut jeesustelua vaan fakta tietoo siitä mitä tollainen voi aiheuttaa!!!Temppuhan on ollut hieno joka muuten onnistuu myös 1200 ladalla.Minua ei häiritse jos joku haluaa olla pelle mutta jos näitten takia hommat tyssää niin ei hyvä asia kun aktiiviset tahot ovat saaneet hyvin hommat liikkeelle.
     
  16. country65

    country65 1st gear

    :lol: vittu, mitä itkua taas ..... :wink:
     
  17. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Kiitoksia järjestäjille cruisingista, iltapileistä ja kaikesta muusta. Orkesterille musiikista. Jarille ja Evelle yösijasta. Ihmisille seurasta ja eritoten Kartsalle siitä votkahuikasta. Hitto ku kihos huiviin ku naulan ois ampunu päähän.
     
  18. puiski

    puiski 1st gear

    Moro.Kiitoksia bändille ja kaikille jotka oli paikalla,tapahtuma meni aika kivasti ei ollut pahemmin järjestyshäiriöitä mitä nyt pari oman kylän poikaa mutta nekin taisi ymmärtää puhetta,ja paikatkin pysy kunnossa niin saadaan vielä vuokrattua tilat toistekkiin.Aabeeceen kumituskin meni hyvin kun ei palokunta saapunut paikalle eikä tainnut muutenkaan tulla sanomista,ei välttämättä hyvä juttu se polttelu ilmanoton vieressä mutta tuopa olisi voinut käydä itellekiin jos buicki jaksas repiä.Antakaa rohkeasti palautetta tapahtumasta,myös huonoa jos sellaista oli niin saadaan kehitettyä tapahtumaa.Kiitos ja anteeks.
     
  19. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Vastaisuuden varalle vois antaa omankylän pojille porttikiellon. Ne on kyllä aika pahoja jätkiä!

    Sit vois sanoa huoltsikoille, et laittavat ilmastoinnit pois päältä, niin ei tuu savua sisälle.

    Ja saivartelijoille nokkaan myös! :poff:
     
  20. Acid

    Acid 1st gear

    Kiitoksia järjestäjille "Motörheadille" jne. Bileet oli hauskat ja RENNOT! ABC tauko oli liian pitkä, mutta pysypähän kaljat kylmänä. Ens vuonna uusiksi, jospa keli suosis.
     

Kerro tästä muillekin!