6,2diiseli huono käynnistymään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Temppis, 16.4.2024.

  1. Temppis

    Temppis 2nd gear

    Hehkutella saa kylmänä ja lämpimänä, kesällä ja talvella. Vai kuuluuko näiden edes lähteä ilman hehkutusta lämpimällä koneella kesähelteellä..? Samaten mun mielestä voimaakaan ei oo, mutta eikai tuos sitä oo ikinä ollukkaa.
     
  2. tero79

    tero79 3rd gear

    Kyllä pitäis lähtee ilman hehkua kesällä komiasti. kato ettei oo suodatin tukossa tai sit siirtopumppu väsyny.. ei saa löpöö..
     
  3. Temppis

    Temppis 2nd gear

    Oon tuota suodatinta kattellukki.. pitäs kuulemma olla joku pellipönttö tulipellis. Ei vaan oo täs ku tämä on pitkäkatto johon joku on joskus kötöstelly ton kuuskekkosen, alunperin tainnu olla pensakoneella, kai.
     
  4. Mika.T

    Mika.T Gearhead

    Esikammiomoottori ei ole mikään erikoisen hyvä lähtemään käyntiin ilman hehkuja, edes lämpimänä. Suoraruiskumyllyt on sitten asia erikseen.
    Ja tunnetusti tuo lohko on heikko joten en kyllä suosittele sitä veivaamaan käymään ilman hehkutusta...
     
  5. karitsa

    karitsa 1st gear

    Pakko olla suodatin. Jos dieselistä puuttuu suodatin,lika ja vesi syö pumpun nopeasti väljäksi. Lisäksi moottori ei käy kovin pitkään ilman suodatinta ollenkaan, koska likahiukkaset tukkivat suuttimien sumutusreijät.
     
  6. Hytty88

    Hytty88 1st gear

    Ootko auton alle vilkassu? Mullakaa ei ollu 6.2d vanissa sitä alkuperästä laatikkosiodatinta, vaan se oli joskus korvattu vesitettävällä marinesuodattimmella..
     
  7. Temppis

    Temppis 2nd gear

    Suodatin näyttäisi löytyvän ilmansuodattimen takaa, imusarjassa kiinni. Näyttäisi ihan tehdastekoiselta ainakin putkien suhteen. Ihan perus pyöritettävä näyttäisi olevan.
    Huomasin myöskin että suuttimelle menevässä putkessa on reikä joka varmaan myös paljolti voisi selittää oireita. Saakohan noita uutena tai saisko vanhan korjattua
     
    Muokattu: 3.5.2024
  8. Rytari

    Rytari Gearhead

    millaset akut ja startti sulla on? 6,2 ei lähde käymään vaikka pyörittäisit viikon jos se pannu ei pyöri riittävällä nopeudella.
     
  9. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Omassa oli juurikin vikana startti.Pyöritti liian hitaasti,uusin startin niin hyvin alkoi lähteä tulille.Maksoi jotain 250 eur.
     

Kerro tästä muillekin!