Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Siilinjärvellä tuli eilen Jenkkiletka vastaaan, oli seassa muitakin harrasteautoja. Varmaan joku Facebook tapaaminen
     
    Kustom STW tykkää tästä.
  2. juhi71

    juhi71 3rd gear

    Kolme Hummer H1:stä ja reilu kymmenkunta muuta armeijan kalustoa kärryineen. Saattueena liikkuivat ja matkalla Kemin suuntaan.
     
    Kustom STW tykkää tästä.
  3. Procharged Vette

    Procharged Vette 3rd gear

    Eilen Souvareiden basisti SS Camarolla vappukruisingissa. Itse ajoin samanlaisella SS Camarolla hänen perässään, hänellä selvästi automaatti, mulla manuaali.
     
  4. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Jäihän sieltä vapulta vielä mainitsematta, 4gen camaro punainen, oranssimusta montecarlo 80-luvulta ja Duet ja oranssi rättisitikka.

    Tänään Chevy impala 4d tolppa sininen 69? vanhalla 5 tiellä, keltainen S197 GT mustang Siilissä, Valiant 65? moottoritiellä ja 80 lukuinen tummansininen Caddy siilinjärvellä . Hienoin päivän bongauksista oli vaalean harmaa ponttooni mersu tai JP-autotuningin pihalla ollut nykytyylin mukainen 67-68 musta FB mustang...
     
  5. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Mitsubishi Lappeenranta 03.05.2024

    [​IMG]
     
  6. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Scania Lappeenranta 03.05.2024

    [​IMG]
     
    karra ja faikku66 tykkäävät tästä.
  7. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Ysitiellä tuli Jyväskylän molemmin puolin vastaan punainen Ferrari. Ja vielä moni-metrinen Taunus.
     
  8. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

     
  9. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Toissa viikolla työpaikalla pyörähti Opel Kadett 4d -90,Saab 900i -90 ja Toyota Land Cruiser J70 "PÄTKÄ".Tampereen näyttelyyn huristelin sunnuntaina Ramblerilla ja ei yhtään jenkkiautoa näkynyt mennessä.Citroen CX huristeli ainoastaan vastaan.Illalla ajelin Tampereelta pois ja ainut jenkkiauto oli Hankasalmen Jari-Pekan pihassa.Kenworth K100 "Silicone Express" oli palaamasta näyttelystä,jossa olikin myös näytillä.Kaavin suunnalla taitaa nykyään majailla.Hyvin näytti Kenworth kiihtyvän,kun sitä Rambleria tankkailessa ihastelin.Ajattelin,että saan sen vielä kiinni ennen Kuopiota.Mutta eipä näkynyt autoa.Joko ajoi "hyvää matkavauhtia" tai sitten kääntyi pois isolta tieltä;).Tämän viiko tiistaina kävi työpaikalla Toyota Crown -69.Toisella omistajalla vasta.Alla tyylikkäät tarvike koristevanteet,jotka oli ostettu sihen jo 70-luvulla Järvenpään Toyota liikkeestä.Myös Dodge Charger -68 pyörähti tontilla.440 myllyllä taisi olla.Omistaja kertoi ostaneensa auton vuonna -99 ja maksoi siitä 32 000 mk.Ei näyttelyauto,mutta lähes hitsaamaton yksilö.Siinä sitä porukalla hieman "säälittiin" niitä Charger harrastajia,jotka ovat joutuneet ostamaan sen 10 000 euron mädän paskan ja siihen korjauspeltejä 6000 eurolla päälle:D.
     
    SARKERI-71 tykkää tästä.
  10. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    ^Noi b-bodyt ja varsinki chargerit on pitkälti e-bodyjen jäljillä, ja nykyään kymppitonnilla ei taida saada ku sen vin-platen, ja loput saa taikoa siihen ympärille, eikä taida 6k€ riittää siihen... :confused:
     
  11. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Vanhuksia saa tohon hintaan. Jos kelpaa vuoristoneuvos ajoneuvo.
     
  12. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Patina bonneville 63 Kinnulanlahdessa, samoin rekord farkku. Siilissä keltainen chevy panel 60-70 lukujen taitteesta, kuopion motarilla kohti kuopiota paineli Hudson 50 luvun alusta.
     
    faikku66 tykkää tästä.
  13. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Faikku66(?) Rambler farmi ajoi vastaan kuopion motarilla, liekö itse bongannut perässään tulleen Aspenin.
     
  14. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Empä perkule bongannu:D.
     
  15. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Lauantaina kävin Ramblerilla Kuopiossa.Kaverin -83 Cadillac 4d Pöljän Seon pihassa ja siinä ehdittiin turisemaankin voisilmäpullakahvien verran.Vuorelan Teboililla Olds Delta 88.Kotimatkalla ei näkynyt mitään mielenkiintoista.Siinäpä lauantai iltana rupesin miettimään,että pitäskö käydä Lahden Classic Motor Showssa.Niinpä klo 5 soi kello sunnuntaina ja Ramblerilla starttasin Lahden suuntaan klo 5.30.Yhdet nopeat välikahvit Jari-Pekassa Joroisissa ja olin perillä Lahdessa klo 9.38.Menomatkalla ei näkynyt vanhempaa kalustoa yhtään ja tullessakin vain M-B 240 D 123-mallia.Mutta näyttelyssähän oli hienoa kalustoa.Lamborgini Miuraakaan en livenä ennen ollut nähnyt.Ja parkkipaikalla myös oma "näyttelynsä".AMC tuotteita oli varsin vähän.Tuossa äsken kattelin huoltovihkostani,että on öljynvaihdon aika.Rambleriin tullut 9 viikon aikana 5280 km mittariin;).
     
    SARKERI-71 ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  16. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tänään työpaikalla Kupla -74,MR Land Rover ja Chevy Van -88.Chevy Vanin omistajan kanssa turistiin siinä hetki ja hän kertoi,että sukulaismies ostanut tämän perusvanin uutena vuonna -88.Diesel 6,2 ja mittarissa 905 000 km.Muisteli,että auto maalattu kahdesti ja perään tehty jotain,mutta moottoria ei ole rempattu.Autohan on ollut hyvällä pidolla aikoinaan ja ollut ajossa myyntiedustajalla.Nätisti pyöri mylly.Ei kuullostanut yhtään "sepelimyllyltä":p niinkuin monet noista kuullostavat.
     
    SARKERI-71 ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  17. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Chevrolet Lappeenranta 05.05.2024

    [​IMG]
     
    isalmela ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  18. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Oshkosh merkkisen tankkiauton. Ei tosin liikenteessä vaan aitojen sisällä....
     
    isalmela tykkää tästä.
  19. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Musta laatikko-Caprice, hyvä että jostain edes kuuluu jotain ääntä eikä pelkkää sirinää.
     
  20. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Missäpäin?
     

Kerro tästä muillekin!