1990 Chevy Sportside jarruteho välillä huono/olematon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Hassee, 7.7.2024.

  1. Hassee

    Hassee 1st gear

    Mikähän on tossa 1990 Sportsidessa vikana, kun välillä joutuu jarrupolkimen päällä seistä ja tuntuu, ettei vauhti hidastu ja jarruteho on huono. Yleensä toimii hyvin mut välillä meinaa ajaa edessäajavan konttiin. Jotain alipainevikaa, jarrutehostin tai pääsylinteri rikki? Miten tutkia missä vika?o_O
     
  2. Isamu

    Isamu Gearhead

    Ei muuta kun tutkimaan jarrut ettei siellä ole mitään selkeää vikaa satuloissa, sylinterissä, linjoissa, tehostajassa jne?

    Jos sulla on perinteinen jarrutehostin ja just toisessa ketjussa kerroi moottorissa olevasta kovasta nokasta niin liittynee siihen. Moottori ei tuota kunnolla painetta = tehostus huono tai jopa olematon.
     
    Muokattu: 8.7.2024
    Hassee ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  3. max

    max Double Gearhead

    Eilen rassasin 91-Fleetsidea ja huomasin että jarrutehostajan muovinen takaiskuventtiili oli raksahtanut kahteen osaan.Jarrut tosiaan olivat kiveä myös tämän takia.
    Frendi myös eilen kertoi että hänen Camaronsa teki samaa kuin sulla,eli välillä jarruja,välillä ei.Vika oli tämä sama takaiskuventtiili.
     
    Hassee, Gary Grand ja Isamu tykkäävät tästä.
  4. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Jos sattuisi vielä tehostajan venttiili jumimaan/vuotamaan, niin ei ihme jos tyhjäkäynti jäis ylös..o_O

    Montako muuta ongelmaa samassa swapissa vielä on?
    Ja kaikki eri ketjuissa?
     
    Hassee ja Isamu tykkäävät tästä.
  5. Hassee

    Hassee 1st gear

    Kiitoksia vastanneille. Täytyypä hakea uus booster check valve ja tsekkaan onko matkalla ilmavuotoja, jos sitte lähtis pelittää normaalisti. Joo Gary Grand en viittiny laittaa tätä moottoripuolelle, kai täällä saa kysellä. Tämmöstä se on ku rakentelee neljästä autosta yhden palapelin ni vikoja ilmenee varmana :cool:
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  6. stana

    stana 3rd gear

    No ei se kokeillessa sitä takaiskua kaipaa. Toimii ilmankin.
     

Kerro tästä muillekin!