Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Ilmotuksessa oli "Myydään eniten tarjoavalle muutaman kuukauden sisään."
    Juu ei 100 korisesta makseta 10k €, jos ois 80/90 quattro, niin niissä hinnat on korkeammat. Mutta ei niistäkään projekteina maksetan tollasia hintoja.
    https://www.nettiauto.com/audi/90/14081607
     
  2. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Voi olla tuossa satkussa harvinainen systeemi tuo Oettingerin virittämä kone... lyhyellä googlauksella. 200 20V on jo hinnoissaan.
     
    fenix tykkää tästä.
  3. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Jatketaan reippain mielin hinnoitelluilla 1980-luvun Saksalaisilla: "Tästä testi mielessä myyntiin alkuperäinen m-tech 1" Varmaan saa aika kauan testailla, jos meinaa vuoden 1987 BMW 325:sta saada 24000 euroa. Mikä oikein on alkuperäinen M-tech 1? Eikös se ole pelkkä lisävarustesetti (spoilerit, penkit ym), jonka olisi voinut tilata mihin tahansa 3-sarjan BMW:hen? Valmistenumerot ei kerro mitään mikä on M-tech BMW ja mikä perusmalli. Ilmoituksen otsikon mukaan tämäkin on E30 coupe. Jospa se jollain tavalla parantaa sedan korimallisten BMW omistajien itsetuntoa... https://classic.nettiauto.com/bmw/325/14428768
     
  4. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Piti oikein testata, bmw varaosaohjelma tuohon tarjoaa ainoastaan m-tech puskureita eli kyllä se varaosapaketti siitä valmistenumerosta selviää.
     
  5. Isamu

    Isamu Gearhead

    M-tech 1&2 oli tietääkseni just korisarja ja jotain himmeliä sisustaa, liekö nuo hieman sporttisemmat jakkarat kuulunu samaan pakettiin.
    Hinta on väkevä, mutta ei mitenkään mahdoton tuollaiselle E30 bemulle ja erityisesti jos nuo kilsat pitää paikkaansa (mitä en usko pitävän).
     
  6. Swinger71

    Swinger71 Double Gearhead

    Muokattu: 12.7.2024
    Peeaa ja Isamu tykkäävät tästä.
  7. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Se sisältää runsaasti gringon kusetusta :rolleyes::cool:
     
  8. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Beige blyyssi on kallista, näemmä.
     
  9. MudMax

    MudMax Gearhead

    Varaosaohjelmahan osaa kertoa esim. sen, että johonkin autoon on laitettu tehtaalla suurempi laturi kuin vakiona ja se laturi ei varmasti ole merkitty itse valmistenumeroon.
    Eli tuollaisen "tarraviritys" paketin sisältävän auton valmistenumero ei välttämättä eroa mitenkään (järjestysnumeroa ja tarkistusmerkkiä lukuunottamatta) toisesta autosta, jossa ko. pakettia ei ole.
     
  10. KohtalainenPaja

    KohtalainenPaja 2nd gear

    Bimmerissä on ns.Saksanhinta;)
     
  11. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Kyllä ne minusta mainosti jossaki vaiheessa jossaki tuossa Viron puolella, että tuohon hintaan olisivat tehneet koko KITT, voi olla että muistan väärin. Nuo kori ja sisustamuutokset ei kyllä maksa lähellekään tommosia summia, se elektroniikka ja mittaristot jne on varsin merkittävä osuus tuollasta muutosta.
     
  12. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  13. Isamu

    Isamu Gearhead

  14. KohtalainenPaja

    KohtalainenPaja 2nd gear

    JepJepissä on aina ollut hyvät hinnat:)
     
  15. toyopet

    toyopet Double Gearhead

  16. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    No pyynti oli kait kuitenkin jotain 12000-13000...
     
  17. kippis

    kippis Gearhead

    joo niin minäkin muistasin ...
     
  18. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Miten minulla on semmoinen muistikuva, että 9900€ ja myyntitekstissä oli, että tullut vaihdossa.
    Ei ollut kauan.

    No ei olisi eka kerta, jos muistan väärin.
     
  19. SK-

    SK- 2nd gear

    Tänä keväänä, oli myynnissä huutokaupat.comissa -69 Plymouth fury 4d ht mitä unohtui seurata. Muistaako joku mikä mahtoi olla lopullinen hinta vai nousiko mihinkään.. lähtöhinta taisi olla tasan 7000€ ja oli jollain autoliikkeellä.
     
  20. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Tämä varmasti on käsitelty täällä, mutta laitan varalta jos ei ole. Normaalisti nämä ei itselläni kiinnosta jos vaihtaa omistajaa ja hinnat nousee, mutta tämä on kyllä nyt semmonen yhdenlainen ennätys ollut :rotfl: Ja mä katsoin jo alkuperäsellä hinnalla että noinkohan tekee kauppansa vai ei 4 ovinen Falconi, vaikka verrattain ihan siisti onkin. Nykysestä hinnasta vois päätellä että erittäinki harvinainen ja siisti :D

    https://www.nettiauto.com/ford/falcon/14340861
     
    belair54, Fuselage, Isamu ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!