Saabel Garage; #FinnTyphoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Keme, 27.2.2023.

  1. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    En tiedä, mutta muistelen että tämän konetta mainostettiin kovasti "tehdyn" ja "viritetyn" vanhassa Nettiauton ilmoituksessa joskus reilu kymmenisen vuotta sitten...reilusti ennen kun se tuli sinulle.
     
  2. Keme

    Keme Gearhead

    Joo, onhan tässä ollut jo silloin noi tako-osat kellarissa, nokka ja jossain määrin säädettävä moottorinohjaus. Eli on se ilmo pitänyt paikkansa. On tehty ja on viritetty.
     
  3. Keme

    Keme Gearhead

    Oli ilmeiesti laakerikysymys oli liian yksinkertainen foorumeilla kysyttäväksi. Facialbokista löytyi sit vastaus, et vuosileimojahan noi on. Mielenkiintoista.
     
  4. Keme

    Keme Gearhead

    Olispa sit kannetkin valmiit koneistajalle. Vielä tarvii sit pelata kuvabingoa rockautosta, et löytää tommoset vortecin imusarjantiivisteet.

    [​IMG]
     
    Isamu tykkää tästä.
  5. Keme

    Keme Gearhead

    Nokka näytti jotenkin käsitellyltä ja ehkä muutenkin oudosti koneistetulta, ni piti sit tehdä tiedettä ja mitata siitä 0.050" asteet sekä nosto.
    Typhoonin vakionokan speksit:
    * '91-'93, ZR9/Z79, Syclone/Typhoon
    - Lift (I/E) - .351/.386
    - Dur @ .050 (I/E) - .179/.195 (Ductile)
    Sit tän nokan mittailut
    nosto .372/.393
    asteet 180/196
    Eli mittausvirheet huomioon ottaen asteet vakiot ja nostoa hitu enemmän. Nolo.
    Lopputuloksena lienee se, et tarvii pistää rockautosta tilauksee tämmöne mikälie 77$ vakionenä koska siinä on enemmän kaikkea https://www.rockauto.com/en/moreinfo.php?pk=5575830&cc=1164440&pt=5260&jsn=342

    [​IMG]
     
    Isamu tykkää tästä.
  6. Keme

    Keme Gearhead

    Tulipa sit kurkattua vaihteiston öljypohjaankin. Melkosta mössöä, mut kai se o hyvä uudella filsulla ja öljyillä.

    [​IMG]
     
  7. f-85

    f-85 Gearhead

    Oliko tuolla nokalla miten(kään) vetoja? Mulla on kans sy/ty nokka tuossa jouten mut otanko käyttöön.
     
  8. Keme

    Keme Gearhead

    Suoraan sanottuna; ei mitään tietoa. Kesän ajeluilla avasin kaasuläppää maksimissaan ehkä 30%. En viitsinyt kokeilla säätämättömällä koneella miten siinä on vetoja eikä sit jaksanut kuitenkaan käydä dynossakaan. Ens kesänä sit, mut tän kesän ajeluihin on tosi huono verrata, kun vaihtuu nokka ja ahdinkin.
     

Kerro tästä muillekin!