Akkukaukalo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja reynolds, 17.2.2017.

  1. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Mistä löytyisi alkuperäinen akkukaukalo Pontiac Trans Am -76 autoon....Ja jos joku pystyisi laittamaan kuvan sen sijainnista, niin olisi todella ISO apu.?
    Tilanne on nimittäin se, että pitäisi akku siirtää takakontista takaisin alkuperäiselle paikalleen auton keulalle, koska joku aiemmista omistajista (joku, jolla ei ole pääkopassa sellaista elintä, kuin AIVOT...niin on mennyt siirtämään akun takakonttiin)

    PS:Ebaystä/ulkomailta tilaaminen on täysin mahdotonta (ainakin minulle, koska en omista mitään sellaista korttia, jolla pystyy suorittamaan maksuja mihinkään!!!)...Ja itse en ala pellistä tekemään akkukaukalon pohjaa, koska niitä on valmiinakin, ja ovat oikeanlaisia!!!
     
  2. -tl-

    -tl- Gearhead

  3. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

  4. JJ

    JJ Gearhead

Kerro tästä muillekin!