Bridgestone Submariner

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja max, 20.3.2024.

  1. max

    max Double Gearhead

    [​IMG]
    [​IMG]
    Aika komealta kalskahtava ja erikoinen nimi polkupyörälle.Kyllä mä tässä kuitenkin jotain näin,nimittäin rosterirunko ja ison rattaan muotoilu.
    Youtubessa näin näitä motorisoituja polkupyöriä ja useimmat ovat ympätty mihin vaan vanhaan maastopyörään.Voisko saada aikaan jotain vanhempaa?
    No Board Track tyyppinen vois toimia ainakin ulkonäön puolesta.Sekatavarakauppa Kärkkäinen myy tälläista moottorisarjaa jossa on kaikki tarvittava pyörään asennettavaksi.Biltema retrosatulan,virolaisten polkupyörä kirppikseltä tanko väärin päin asennettavaksi ja kermarenkaat tavan fillariliikkeestä.
    Nämä mottisarjat eivät ole aivan niks naks asennettavia vaikka niin väittävät.Vaatii hieman hierontaa jotta tulos edes sinnepäin.
    Se mikä tuossa on vielä kesken on tankki.Sarjan mukana tullut tankki ei sovi teemaan ja sille tuleekiin päivitys 1900 alun alun raaseri teemaan.
    Kokonais kustannus tuossa on noin 300e ja aikamoinen muutos saatu mitättömillä osilla.
    Ei ole vielä käynyt,joten nähtäksi jää leikkaako heti kiinni vai mitä tapahtuu.
    Virkavaltaa varten on kootut selitykset ja täydellisen ymmärtämättömyyden puute tieliikenne lainsäädännöstä....
     
    6PPC, auburn, AVRO ja 9 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!