c2500:n pikun manuaali rutisee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja kojo, 14.9.2004.

  1. kojo

    kojo Gearhead

    eli 95 vuotisen chevy c2500 pikun 5v manuaalilaatikko rusahtaa ilkeästi kolmoselle vaihtaessa, Synkkarenkaissa siellä kai on sanomista, mutta katon nyt ensin öljyn määrän ja sen ettei näytä kuravedeltä, mutta onko kukaan ikinä tehny moiseen lootaan remppaa? ois kiva tietää tarviiko jotain erikoistyökaluja tms ja mitkä öljyt moiseen lootaan oikeesti kuulu (se gm:n varaosanumero sille öölille ei kiinnosta vaan se mitä se liemi pitäs oikeesti olla :D (viskositeetti ja laatuluokka)
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Vaihteisto ilmeisesti NVG4500. Vaatii erikoistyökaluja ja erikoisöljyn. Ehdottomasti ÄLÄ laita normaalia vaihteistoöljyä. Viskositeettia ei nyt löytynyt!!
     

Kerro tästä muillekin!