Cruise the Bridge 10.9.2004, Jyväskylä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja tincup, 12.8.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ota nyt ainakin bändistä kunnon kuvaa. Kukahan siitä ympyrästä saisi videokuvaa. Eräs vakikuvaaja on uhannut hankkiutua kykenemättömään kuntoon... :lol:

    Kokon polttoon saatiin kuin saatiinkin lupa :eek: Tuli juuri ilmoitus, että lupa on huomena hettavissa :wink: Elikkäs jos tänäiltana ahkeroidaan voi sillalta ihailla tullessa kokkoa. Toivottavsti ei saada koko rantaa tuleen, se olis jo vähän liioittelua!
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Aamulla siltaa ajaessa kattelin, että on ne jätkät kokkoaineet kasanneet sinne Ainolanrantaan.
     
  3. PauliP

    PauliP 1st gear

    Autoja taisi olla Cruisingissa noin 60. Jos ajokausi ei loppuisi kesken, päästäisiin jo lähelle sataa tällä trendillä. Ainolassa meni hienosti, ja saunakin rauhoittui kuulemma jo kuudelta aamulla kun viimeisetkin lähtivät kotiin.

    Huhu kertoo että Halloween teemalla pidettäviin ajokauden päättäjäisiin 6.11 Himoksella saadaan paikallisen erotiikkaputiikin avustuksella pari ammattitaitoista viihdetaiteilijaa esittämään Vampirella-shown. Taikaviitta varasi jo yleisöstä mahdollisesti otettavan vapaaehtoisen performanssitaiteilijan paikan, mutta tästä ainakin täytyy keskustella.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Autoja oli mukavasti ja meininki mukavaa, mutta mistä lähtien rhytm&blues on kuulunut moiseen tapahtumaan? Fun pubin bändi yhdistettynä perjantaiseen cruisinkiin olisi ollut menestys. Fun pubissa oli hyvin porukkaa ja meiniki heti erilainen kun bändi soitti rivakkaa rokkia. Tapahtumia ei kuitenkaan ole ikinä liikaa, mutta oli minun viimeinen vierailu bileissä missä on r&b:tä veivaava bändi.
     
  5. pink lady

    pink lady 1st gear

    Whine, whine, whine. Ei kai kaikki jenkkiautoilijat tykkää vain ja ainoastaan Rock á billystä. Hienosti järjestetty homma, jos et tykännyt, osallistu ensi kerralla järjestelyyn.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Musiikki on makuasia, mä tykkäsin enemmän fun pubin bändistä, kuten kaikki muutkin meidän autossa. Järjestelyissä ei ollut mitään vikaa ja tunnelma oli mukava myös Ainolassa.
     
  7. PauliP

    PauliP 1st gear

    Hei Vieras, tässä vinkki; koetappa kerran avartaa maailmankatsomusta esim seuraavasti: Hommaa kiesiin kunnon poppikoneet ja ämyrit, anna tötterön valua silmille, käännä soittimen vol-nuppi osoittamaan kaakkoa, laita lämppäriksi George Thorogood soimaan ja jatka sitten vaikka ACDC:n Whole Lotta Rosiella. Lupaan että maailmankatsomus avartuu. Sitten voit palata tuttuun ja turvalliseen elämään takaisin.

    Jos etelävaltiot olisi voittanut (se rebel-porukka) ei Rock&Rollia olisi, soittajat olisi lahdattu ladontakana synnitekijöinä tai laitettu puuvillapelloille orjatyöhön. Meistä suurin osa olisi kuulunut tähän joukkoon.

    Itsekin joskus vaihtelun vuoksi Rockabillyä kuunteleva, mutta ei nyt sentään AINA.
     
  8. Fastback

    Fastback Gearhead

    Minä viihdyin mainiosti Ainolassa, henki oli rento ja nuotion äärellä oli mukavan lämmintä istuskella. Kaikesta huolimatta suunnistin n. 23.00 aikaan Fun Pubiin kuuntelemaan rock'a'billyä. Toiseksi, mulla ei tötterö valu silmille. Willie et sudet veivasivat ok seurustelumusiikkia. Mun valinta oli rocknroll, tästä huolimatta musiikki on makuasia, eikä niistä pidä kiistellä.

    Todettakoon nyt vielä ettei ketään vedä herneitä nenään, että Ainolan tapahtuman järjestelyt sujuivat mallikelpoisesti - kiitos siitä järjestäjille. Elkää nyt ottako kritiikkiä liian vakavasti, varsinkaan kritiikkiä makuasioista, kuten bändistä.
    -------
    edit:
    sanotaan nyt vielä, että tullaan varmaan uudelleen jos tapahtumaa vielä järjestetään. Ainola on suorastaan legendaarinen paikka, jossa kaikki aikansa kovat bändit esiintyivät.
     
  9. Selli

    Selli Gearhead

    Hip hei! Kivaa oli vaikken yön tiimellyksessä ollutkaan mukana.Tälläkertaa kuvauskin jäi kehnoksi koska tultiin liian myöhään keljoon.Hyvä ku kerkes kahvit juomaan :) Eikä sitte mun kameralla enää ollu tarvetta kuvata pimeemmällä...
    Vähän harmitti ku joutu lähtee jo parin ekan biisin jälkeen.Olihan meilla kummiski kolmen 3gen camarontin rivi ainolassa! Tämä olikin mun viimeinen tapahtuma tälleajokaudelle. Ja Pauli : Eiköhän se sata autoa mene jo rikki enskesänä
    Kiitos vaan järkkäreille taasen mukavasta tapahtumasta.
     
  10. kole

    kole 3rd gear

    cruice the bridge

    Sellille vaan senverran että Hannikaiselta ajelin just niiden Camaroiden perässä Ainolan sillan kautta. Oli siinä kiva kutoskoneella vingutella isolohkoremmien perässä. Ilmassa tuntui voiman paljous.(olen kattonut liikaa tähtien sotia)Siinä pysyy Herra mielessä ja voima tiedossa.
    Hyvä cruising ja tehdään seuraavasta vielä parempi. :lol:
     
  11. Selli

    Selli Gearhead

    Kole : Hahaa olit letkassa :) Kiltistihhän me ajeltiin...
     
  12. mach

    mach 1st gear

    Kaikkia ei voi aina mielyttää - ainakin jos musiikista puhutaan. Puparissa on ollut rockabillybändi jokaisen cruisingin aikaan, joten ei kai ole mitään järkeä pistää toista rockabilly-yhtyettä veivaamaan samaan aikaan?

    Tässä on vuoden aikana järjestetty jo kahdeksat pippalot ja on koitettu katella eri bändejä ja erilaista musaa. Paikkoja on myös koitettu vaihdella, ettei tarvis esim samoissa autotalleissa pyöriä.

    Cover Elements veivasi nimensä mukaan cover rockia. Dominoes soitti Ganesia alkuperäisellä tyylillä. Slideman on ollut peräti kaksissa bileissä ja on taas hyvän suosionsa takia pikkujouluissa ja nehän ei muuta soitakkaan kuin r/b:tä. Ja kas kummaa aina on ollut lava bändin edessä täynnä! Akustic Ugly Boys paukutti rockia läskibassolla ja Hurrers nimensä mukaisesti Hurriganesia omalla tyylillään. Rockabilly osastoa on edustanut Rollovers. Willie & Wolves soitti r/b:tä vuosien kokemuksella ihan omalla tavallaan.

    Harmi oli ettei Ainolan lavalle saanut viedä juomia, mikä näkyi yleisön puuttumisena itse lavalta. Suurin osa porukkaahan istui ulkona muki kourassa. Mutta tää on näitä suomalisen alkohlilainsäädännön ihmeitä ja varmasti oli vaikuttamssa siihen, että perinteiset tanssilavat olivat hävitä maasta, kun keskikaljan läträäminen ei niillä onnistunut.

    Mutta kyllä Sudetkin kulettivat ihan mukavasti yöllä viimeisen settinsä aikana, kun rapaa oli vedetty jo sen verran, että alkoi mono heilua! Olosuhteisiin nähden pojat teki hienon keikan ja musiikkia oli kiva kuunnella lämpöisessä syysilmassa lavan ulkopuolellakin.

    Ainola on hieno paikka ja JTY:kin oli tyytyväinen tapahtumaan ja sen mallikkaaseen sujumiseen. Puhetta oli jo vähän että jos pidettäis vastaavt karkelot siellä ihan kesäaikaan. Mutta mites saadaan porukat sinne lavalle sisälle??? Ulkona ei illalla voi kovin myöhään soittaa viereisen asutuksen takia. Tervetuloa vaan kaikki halukkaat mukaan järjestelyihin niin pääsee vaikuttamaan myös musiikkivalintoihin.
     
  13. Fastback

    Fastback Gearhead

    Hyvinhän se musiikki kuului pihallekin vaikka bändi veivasi sisällä. Ihan hyvin pystyi istuskelemaan notskilla tai juomaan kaljaa terängillä ja musa kuului hyvin, joten ei tullut varsinaista tarvetta hiipiä sisälle. Paras toki olisi jos lavalle saisi viedä juomia.
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Oliko kellään sit kameraa mukana? Niitä kesän videoita oli mukava kattoo siinä terassilla, tuliko nyt yhtään nauhaa kellekkään???
     
  15. PauliP

    PauliP 1st gear

    Joo, ilmoiteltaas kehoon niistä videoista joita kuitenkin on olemassa. Näytetään niitä myös ajokauden päättäjäisissä 6.11 Himoksella. Saadaan vähän vaihtelua niihin videoesityksiin ettei ole vaan se keltainen Charger ja vihreä Buickki pääosissa.

    Niin se musiikki oli todella hyvää kunneltuna terassilla ja makkaranpaistopaikalla. Mitähän se oli lavallakuunnellessa?
     
  16. Raipe

    Raipe 1st gear

     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ettei vaan olis se isolohko GS:ssä, joka lähti Pokeriin abc:n pihasta niin kiireellä, että takakselisto kolisi runkoon. Kuulosti jo vähän siltä, että takapää autosta jäis pihaan, muut niin vaan tuli koko höskä usvasta esille. :lol: :lol: :lol:
    Siinä autossa on varmaan joku vika kun ei takapyörä tunnu pitävän oikein missään :eek:
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kenes se joka risteyksessä kumia polttava dusteri oli? Kuulosti olevan voimaa, millähän tekniikalla se on?
     

Kerro tästä muillekin!