Earlyn oventiivisteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja MJF, 27.7.2011.

  1. MJF

    MJF Double Gearhead

    Mistäs noita saa? Rockauto ei kuulemma saa ainakaan tällä hetkellä Metrolta, näin meinasivat ameriikanvoorumilla. Lisähaasteeksi se että kanttinauhan pitää olla punaista :eek: Pelkkää kanttinauhaakin tarvisi, kaksovitolpassa kun sitä on takasivuikkunoiden ympärillä.
    Nämähän on sellaista että painellaan koriin kiinni pellinreunaan.
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Poikkea Korja-kumin sivuilla. Heillä kanttinauhaa sinne taakse ja normi oventiivisteetkin. Metritavaraa eikä pahan hintaista. Väri tosin vain musta mutta siistiä jälkeä saa. Eterasta hommasin.
     
  3. MJF

    MJF Double Gearhead

    Liian helppoa, pittää olla punasta :)
     
  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    No hitto jos löydät värillä niin tsekkaapa copper brown samaan konkurssiin ja jos vinkki tänne?? Ainahan nuo on helppo vaihtaa.
     
  5. leksa

    leksa Gearhead

    No nythän se ihmeen lykkäs. Mulla on kaksi 65 2d valtsua pihassa ja kummassakin on ihan erinäköiset oven tiivisteet ja ihan eri muotoiset.
    Mietin noita tiivisteiden ostoa ja menin vilkuilemaan. Silloin vasta huomasin.
    Luulen että tuossa sisnisessä on alkuperäiset tiivisteet. Ovessa ei ole lainkaan mutta koko ympyrän kiertää verhoilun kautta. Tiiviste on paksu.
    Beigessä on muuten samanlainen mutta ohuempi. Siinä onkin ovessa sitten se tiivisteosa.
     
  6. MJF

    MJF Double Gearhead

    Korissa se tiiviste on kiinni alunperin, ovessa ei oo mitään. Tällä hetkellä on paikallaan tarvikeputkan mustat tiivisteet, ei oo tullu katteltua värillisiä.
     
  7. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Mulle kelpais mikä vaan mikä passaa nätisti paikoilleen noiden vanhojen rieskojen tilalle... Paljonko maksaa metritavarana, ja paljonko tota kaksoviseen menee? Laiskottaa enkä jaksa enää tähän aikaan mennä tonne pihalle rullamitan kans heilumaan. :odroll:

    Nii juu, ja käykö takaronttiin sama rohviili? Sinneki vois laitella uutta...
     
  8. jariha

    jariha Double Gearhead

    ittelle ostin ihan etrasta metritavarana ja vedentulo on estetty :wink: se on sit siin kehällä biltemaa vastapäätä kun ohi ajelet mitat mukana :rotfl:
     
  9. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Kai se pitää mallikappale mukana sinne raahustaa sit jossain vaiheessa. :lol:
     
  10. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

  11. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Muistakko hintaa? Persaukisen pakko aina yrittää kysellä täällä ensin ettei tartte häiritä yrittäjää tyhmillä kysymyksillä...
     
  12. Tero2

    Tero2 Double Gearhead

    noo meinasin kirjottaa tohon et muistelisin 200e tuntuu vaa paljolta omaan korvaan nyt. Ei see kysyminen sieltä mitää maksa...
     
  13. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    No huh! Kyllä siinä alkaa tulemaan kumille metri/kilohintaa. :eek:

    Eli kyllä mä taidan sinne etraan marssia kyselemään... Ja jos sieltä ei saa huomattavasti edullisemmin, ni sit väkästelen ne vaikka ite ohuesta hydrauliikkaletkusta ja jeesusteipistä. :poff:
     
  14. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Ite ostin jokunen vuos sitten oviin tiivisteet Jyväskylästä Seppälänkankaalta jostain firmasta. Oli tosin mustaa mut malli oli ihan oikee ja on toiminu. Tais olla jotain luokkaa 8euroa metriltä et ei kyl maksanu hunajaa. Mut noita värillisiä mis on se hieno kangas ni ei saanu ainekaan sieltä. Tuommosen ei museoautos kyl hyvin toimii nuo mustatkin ja on ihan ehjät vielä muutaman vuoden käytön jälkeen.
     
  15. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    No tuo kuulostaa jo huomattavasti paremmalta. Omasta ei museopeliä tule ellei säännökset muutu aika rankasti...
     

Kerro tästä muillekin!