Fmagazine kaipaa juttuja/vastine palautteeseen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Jentzy, 31.3.2004.

  1. Jentzy

    Jentzy 1st gear

    Fmagazinen postilaatikkoon tupsahti palaute, jossa ihmeteltiin ajokauden päättäjäisiä koskevan lehtijutun puuttumista. Vastaaminen palauteessa ilmoitettuun osoitteeseen ei kuitenkaan onnistunut, joten tässä lehden vastine näin julkisesti.

    Fmagazine koostuu täysin FMA:n jäsenten kirjoittamista artikkeleista. Jos/kun kukaan jäsenistä ei tapahtumasta juttua lehteen kirjoita, ei tapahtumasta myöskään juttua julkaista. Juuri tästä syystä päätoimittaja (allekirjoittanut) on useaan otteeseen peräänkuuluttanut jäsenistön oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta lehtijuttujen kirjoittamisessa.

    Sama ongelma valitettavasti uhkaa myöskin talvitapahtumaa, sillä yhtäkään yhteydenottoa jutun kirjoittamisen tiimoilta ei ole tähän päivään mennessä tullut. Itse en ko. tapahtumassa ollut (en myöskään ajokauden päättäjäisissä), joten itse en tapahtumasta voi myöskään raportoida. On myöskin ikävää, että samat ihmiset joutuvat aina kirjoittamaan raportit jokaisesta tapahtumasta. Suurkiitos näille muutamalle aktiivijäsenelle avusta!

    Päätoimittajan pääasiallinen tehtävä lehden tekemisessä ei suinkaan ole lehden juttujen kirjoittaminen, vaan aineiston kokoaminen ja lehden taitto.

    Mikäli siis olet osallistunut/aiot osallistua kerhon tapahtumiin (talvitapahtuma, ACS, Treen näyttely...) tai muihin jutun arvoisiin tapahtumiin ja olet halukas juttua kirjoittamaan, OTA YHTEYTTÄ. Fmagazinen 2/2004 aineisto tulisi olla toimituksessa 9.4.2004 mennessä.. Lehden sähköpostiosoite on fmagazine@moparkerho.net, postiosoite löytyy kerhon nettisivulta.

    Terveisin, Jenni Manninen/Fmagazine päätoimittaja

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 2004-03-31 12:27 ]</font>
     
  2. Windsor

    Windsor Gearhead

    Aiheeseen liittyen ajattelin kysästä, että minkälaisia välineitä tarviaisin jos vaikka joskus innostuisin jutun tynkää kerholehteen kirjottelemaan? Riittääkö että lyijykynällä tupakkiaskin kanteen raapustelee tarinan ja liittää mukaan vanhoja valokuvia, vai pitääkö tekstit olla jotensakkin hienosti koneella kirjotettu ja jaoteltu ja valokuvien digitaalisessa muodossa? Meinaan ku ite en omista digikameraa enkä muitakaan hienouksia, mutta ois kiva saada vähän sisältöä kerholehteen.
     
  3. roope

    roope Gearhead

    Tervehdys !
    Tarinoita saa kirjoitelle vaikka tupakkiaskin kanteen,kunhan vaan käsialasta saa selvää.Vanhat kuvat ovat tervetulleita mieluiten tikitaali-muodossa.Saamme varmaan itsekkin ne skannattua mutta toimitus kestää tuolloin hieman kauemmin.Tarvitseeko kuvat palauttaa?
    Laatikaa juttuja ja laittakaa niitä kerhon viralliseen osoitteeseen
    Finnish Mopar Associatin Ry.Korpitie 14 01730 Vantaa.

    Terveisin Roope.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kerhon nettisivuilla näkyi joku rodi projekti tehkää siitä juttu
     
  5. Windsor

    Windsor Gearhead

    Eli jos onnistuisin itse skannaamaan kuvat koneelle ja kirjottamaan tekstinkin koneelle, niin voisin lähettää ne sähköpostina kerhon osoitteeseen? Tai sitten nippu valokuvia ja tarina paperilla kirjekuoreen ja lähettää yllä mainittuun osoitteeseen? Nii ja eipä niitä kuvia tartte palauttaa, kun niitä noista autoista piisaa muutenkin...
    No pitää kattella jos vaikka jotain jutun aihetta keksis, tai sitten ei...
     
  6. Mopar-Mamma

    Mopar-Mamma Gearhead

    Hei Windsor! Lähetin Sinulle yksityisviestin.
    T:pipsa
     

Kerro tästä muillekin!