Ford Fairlane 500 sport coupe 1965

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja electra1, 13.5.2011.

  1. electra1

    electra1 Gearhead

    Löytyyköhän suomesta tällaisia minkä verran? Mitä eroa sport coupessa vs "tavallinen" ht malli?
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Käsittääkseni Sport Coupessa on erilliset jakkarat?

    Aika harvinainen vuosimallihan tuo on, yhden muistan itse nähneeni Suomessa ja se oli joskus parikymmentä vuotta sitten Torniossa. Mutta en kyllä valitettavasti muista väriäkään..
     
  3. Remu63

    Remu63 1st gear

  4. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ensin valkoinen mustalla katolla ja sitten punainen mustalla katolla. Tuli kaverille Pellosta Kemiin ja meni sittemmin Hyvinkäälle vaihdossa Blower-Darttiin. Oli 4-vaihteisella manuaalilla.

    [​IMG]
     
  5. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Raahessa on ollut/on musta 65 Sport Coupe hyväkuntoinen yksilö tuotu Canadasta varmaan 80-90-luvun vaihteen tienoilla.
     
  6. electra1

    electra1 Gearhead

    Käytiinpä kattomassa tuota herrasmiehen kauan omistamaa Raahen autoa, siellä se tallissa lepäili! se on tumman sininen, moottori rempattu ym,,,maalausta lukuun ottamatta melko alkuperäinen. On myynnissäkin jos "sopiva" ostaja löytyy.
     
  7. Ranex

    Ranex 3rd gear

    yks tuonti yksilö oli muistaakseni punanen ja nyttemin ilman listoja vihreä, ollu samoilla sijoillaan viimeiset 20v, ei myytävänä, laitautunee joskus taas tienpäälle. sijainti entinen pohjoiskarjala.
     

Kerro tästä muillekin!