Kaikkein tyhmimmät ideat.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja GRA-55, 1.8.2006.

  1. GRA-55

    GRA-55 1st gear

    Kertokaas miten tyhmiä ja idioottimaisia ideoita on tullut joskus mietittyä tai toteutettua rakentelussa.

    Minulta ehkä typerin on tullut joskus aivan pienenä poikana kun vasta olin alkanut kiinnostua jenkkiautoista kunnolla. Joskus lähikaupan pihalla olin nähnyt hienon Chevrolet Capricen ja sanonut äidille, että tuollaisen auton minäkin hommaan joskus.
    Äitini oli vihjaissut sen suuresta bensankulutuksesta ja korkeista maksuista. Joten minäpä tuumin, että jos se kuluttaa liikaa niin otetaan Capricen kori irti ja asennetaan se vanhan diesel pakettiauton rungolle.

    Aivan järjetön ajatus! :rotfl:
     
  2. Jasca

    Jasca 1st gear

    Eikös helpompaa (?) olis asentaa sen bensavinkkelin tilalle jotain muuta, kuin alkaa tekemään korinvaihtoa?

    - Jasca -
     
  3. GRA-55

    GRA-55 1st gear

    Niinpä. Mutta se oli silloin ja nyt on nyt.
     
  4. ripe

    ripe 1st gear

    Me kaverin kanssa meinattiin tehdä kolaroidusta Chevyn vanista sauna.
    Siinä olis ollu korotettu kattokin ja kaverilla samanlainen vani veturina.

    Se sit kaatu Aisapainoon, olis tarvinnut tehdä siitä melko lyhyt jotta olis saanut aisapainon jäämään siihen sallittuun. (oliko se jotain 75kg?)
    Jikin jos olis saanut laittaa oltas kait tehty, niin sanottu täysperävaunu.
    Katsastusinssi kielsi sen :mad:

    Sama kaveri muuten suunnitteli laittaa tähän kyseiseen veturiin 7,3litrasen Fiatin Isolohkon, moottori ja loota yhteispaino 730kg. Olis tarvinut tehdä siitä keskimoottorinen :wink:
    Kone olis muuten myynnissä :D
     
  5. Blösö

    Blösö 1st gear

    ... saada isommat renkaat blazeriin, aivan naurettava ajatus...
     
  6. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    ..rakentaa valiantista käyttöauto!
    tuntuu olevan näin murphyn lain alaisena mahdotonta, typerää, ja muutenkin turhaa...
     
  7. jaska83

    jaska83 1st gear

    .....
     
  8. Dodge6719

    Dodge6719 Gearhead

    Heh lapsuus/teini aikoina saatiin sellainen idea kaverin kanssa et väsätään suzuki pv:n moottori stigan alle et saatais lumiskooteri. :rotfl: kaikkee hulluu sitä keksii.
     
  9. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Joskus kai 8-9v vanhana kaveri sai päähänsä idean, että isketää tuo Briggs & Strattoni toho polkumossen moottoriks. :lol: Siihenhän se ois takapaksin päälle menny, mut ilma hitsausvehkeitä jäi vaan haaveeks. Noh, ehkä parempi et jäi valmistumatta, ni vältyttii henkilövahingoilta. :D
     
  10. Fleetsider

    Fleetsider 1st gear

    kaverin kanssa joskus n.7v kolleina tehtiin maja puuhun.
    no, se jäi eräänä iltana hiukan kesken ja kaveri oli päättäny olla reipas ja mun lähdettyä kotiin oli nykertäny majan valmiiks..
    kun mentiin sit majalle ja innosta vinkuen kiivettiin puumajaan, oli melko lähellä erinäiset luun murtumat ja ruhjeet, kaveri oli naulojen loputtua fiksuna poikana päättäny laittaa muutamat seinälaudat ja lattialaudat kiinni, -MAALARINTEIPILLÄ!!!!

    on tota jälkeen naurettu, ja kuinka ollakkaan tämä kyseinen lapsuustoveri päätyi amikseen raksapuolelle.. :eek:
    -kas kun ei insinööriksi.. :rotfl:
     
  11. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Me pistettiin kanssa jopoon ja jaksettiinkin hitsaa se sit siihen oikeen kunnolla ja ratastukset ja muut kondikseen..sitten ku tuli koeajon paikka niin todettiin että se kulkee aivan julmasti taakseppäin ja sit koko viritys pääty romulavalle..ois voinnu tarkistaa tosiaan sen pyörimis suunnankin...
     
  12. toivaja

    toivaja Gearhead

    joskus kumenen vuotiaana haettiin vähän vauhtia.
    Silloin tuntui hyvältä ajatukselta laittaa 10hv perämoottori optimisti jollaan.
    No kone käyntiin, keula ylös ja itse paniikin omaisesti sinne keulaan ettei jolla olisi keulinut ympäri.
    Oli muuten pirun pitkä aika odotella siellä keulassa bensan loppumista, kun ei uskaltanut tulla lähmmäs moottoria jotta olisi voinut sammuttaa sen.
     
  13. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Muksuna asensin potkukelkkaan traktorin työvalon, auton äänimerkin ja auton akun.

    "JAHVAT TULLOO *tööööt*"
     
  14. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Joskus tekisi mieli kokeilla miltä tuntuu laittaa sormi laturin hihnan ja hihnapyörän väliin moottorin käydessä.

    Kaverini ampui kokeilumielessä itseään ilmakiväärillä, joka oli ladattu tulitikulla isovarpaaseen, kun se ei uskonut että se voisi sattua.

    Mä ostin mutsille sähköisen kärpäslätkän joka tappaa kärpäset sähköiskulla.
    Mutsi ihmetteli "miten tää toimii" ja kosketti sillä omaa nenäänsä samalla kun painoi nappia. Aika hauska RÄTS! ääni kuului.
     
  15. HEPAC

    HEPAC 1st gear

    Ei kannata. Kaverilla kävi noin vahingossa ja nyt ei ole kuin tynkä jäljellä siitä sormesta :soosoo:

    Toinen tappaus, joka on vähän samansuuntainen. Oltiin ajelemassa crosseilla ja kaverilla tipahti yz:sta ketjut eturattaalta ja kuin ajatusvirheenä alkoi vauhdissa laittaa käsin ne paikoilleen -- peukalohan sinne väliin jäi. Onneksi jäi nahkoista roikkumaan ja tuon lekurit sai jopa kohtalaisesti liitettyä takaisin.
     
  16. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    [quote="Blower Camino
    Me pistettiin kanssa jopoon ja jaksettiinkin hitsaa se sit siihen oikeen kunnolla ja ratastukset ja muut kondikseen..sitten ku tuli koeajon paikka niin todettiin että se kulkee aivan julmasti taakseppäin ja sit koko viritys pääty romulavalle..ois voinnu tarkistaa tosiaan sen pyörimis suunnankin...[/quote]

    no mitähittoa, oisitte vaan käynnistäny sen koneen takaperin tulille ni ois jopo kulkenut oikeaan suuntaan 8)

    oho edittiä: lueskelinväärin että oisi pv:n koneen laittanu jopoon :rotfl: nelitahtia on jo vähä vaikeempi onnistuneesti startata väärinpäin käyntiin :poff:
     
  17. No eihäs siinä... Me kaverin kanssa jopa toteutettiin tollanen. Koneena oli tosin pappa tunturin kone 75cc volvo pentan pytyllä. Ei sillä päässy kun peili kirkkaalla järven jäällä. Hirveä viritys kertakaikkiaan...
     
  18. HEPAC

    HEPAC 1st gear

    Aikonaan tuli viriteltyä Tunturi Hulivili pyörän tarakalle Solifer Exportin moottori joka oli "naamioitu" ison repun sisälle. Vekotin oli ihan toimiva, mutta hiukan hankala käyttöinen. Kytkin toimi Hulivilin etujarrukahvasta. Kaasua joutu annostelemaan suoraan kaasuttajasta ja vaihteet myös sieltä selän takaa. Noh, noita vaihteita (3kpl) ei kyllä paljoakaan tarvinnut, sillä vekotin kulki aivan törkeää vauhtia jo ykkäsellä (välitys oli suoraan pyörän navalle, eli oli aikas pieni takaratas).

    Leikittely loppu siihen kun tuli "pienet" asfaltti-ihottumat kun melkovauhdista takavanteen pinnat petti ja tuli vääjämätön ajoneuvonhallinnanmenetys :oops:
     
  19. TheJokke

    TheJokke 1st gear

    Olin nuori ja hullu, ostin Sitikan. BX-16. :oops:
    Nykyään en ole enää niin nuori.
     
  20. Rytari

    Rytari Gearhead

    tehtiin nuoriso osastolle (palokunnan) harjotusta varten lautarakenteinen 2x3m "koppi" joka tungttiin täyteen talonpurkujätettä, no harjotuspäivää edelsi 3 päivä vesisadetta joten pirtti oli aivan märkä, 20l pöö-bensaseosta sinne sisälle valellen niin johan palaa, eikö :) no eihän sitä vaan uskalla sytyttää kuinka vain, mettästä 5 metriä pitkä risu ja siihe trasseli päähän.

    nuoriso odotti muutaman kilometrin päässä autissa ja tarkoitus oli hälyttää ne hetken päästä kun mökki oöis kunnolla syttynyt..., no eihän siinä tuulessa tikkua palamaan saanu: "mä meen tohon mökinseinustalle tuulen suojaan, tuo sä se keppi" no minä siihen kopin kulmalle tikkua raapimaa, syttyhän se loputa ja PUM :mad:

    siinä 3-4 metriä kauempana kuin pari sekuntia aiemmin, selältäni itseäni keräillessä saatoin vain todeta että mökistä puuttuu 1 seinä ja puoli kattoa :), mutta hyvin palaaa, eiköhän hälytetä porukka paikalle.

    no onneksi oli kunnon varusteet päällä ettei tullu paistettua itteensä.
     

Kerro tästä muillekin!