Katukiihdytysajopelit PC:lle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Cadillac390Man, 25.2.2006.

  1. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Onko kellään tietoa "simulaattorityyppisistä" katuautorakentelupeleistä tai muistakin, joissa on riittävästi variaatioita tehdä oman tyyppinen auto?

    Itellä on aikojen alusta oleva Hot Rod Burnout Pro Drag Racing PCE ( vm '98 ).

    Olisko joillain tietoa uudemmista/saatavuudesta?

    Jos joillakin on ylimääräisiä, tarjotkaa.
     
  2. laiska`s custom

    laiska`s custom 1st gear

    aikojen alusta???viimeks kun pelaillut tietsikalla oliskohan ollut 386 just 90luvun alussa ni oli loistava peli missä sai rakennettua autoja hyvinkin paljon ja snakarin pihalle mentiin haastamaan kisaamaan,rekisteriootteet vaihtu voittajalle,eli aitoa katuauto kisaamista :rotfl: vika vastustaja tais olla musta corvette ja tulix sen tyttöystäväkin viel kaupanpäälle? :pinup: :oops: onx joku pelannut tätä????
     
  3. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    joo mä oon kans tahkonnu tota joskus!! :D :D nimi oli ehkä street and race? tai jotaa?
     
  4. ERT2

    ERT2 1st gear

    Tais olla Street Rod sen pelin nimi, siitä löytyy 1 ja 2 osat.Jostain kuulin että väsäävät kolmosta ihan harrastelija voimin, Googlettamalla löytyy lisää tietoa ko. pelistä....
     
  5. Novelle

    Novelle 1st gear

    Jep on tullut peliä junnuna tahkottua!!! :rotfl:

    vieläkin on tallessa vanha kone jossa molemmat pelit
    street rod 1 ja 2

    http://www.jonneweb.net/pelit/category/1/120/

    Tossa taitaa olla pelin kolmas osa!!

    Ja paljon muutakin, tosin monet on demoja!
    Mutta kelpaa kovimpaan nälkään :lol:
     
  6. CH3OH

    CH3OH 1st gear

    Street rodit on ihan legendaarisia, vaikkeivät kovin simulaattorimaisia olekaa. Mul oli joskus NHRA drag racing-niminen peli joka oli ihan realistisen oloinen vaiikeivät grafiikat paljoa huimanneet.
     
  7. Badabum

    Badabum 1st gear

    Tuli tota Street Rodia joskus aikoinaan eräämpi tunti tahkottua. Toi Street Rodi 3:n on harrastuspohjalta väsätty projekti, joka nyt kuitenkin on käsittääkseni vähän jämähtänyt paikoilleen. Peli on kuitenkin ilmainen ja toimiva!

    Tässä olis linkki ton "projektin" sivuille http://www.streetrod3.com/index.php
     
  8. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Kyllä iteltäkin löytyy Street Rod 1 & 2 ja 3 alpha, sekä Hot Rod American Street Drag & Hot Rod - Garage To Glory ja tietenkin NHRA Drag Racing 1 & 2...

    Noi on ihan kivoja ajanvietepelejä, mutta tarkoitus olisi löytää tolle Bunoutille seuraaja, jotta voi "simuloida" ensi kesän kisoja likimain oman veroisella autolla, aloittelija kun olen... :odroll:
     
  9. jenkkijuuso

    jenkkijuuso Gearhead

    Mitenkäs semmonen kun Motorcityonline tosi monipuolinen mutta taitaa toimia vaan netissä?
     
  10. Fury_III

    Fury_III 1st gear

    Eipä ole Motorcity Online toiminu enää pariin vuoteen...sääli. Peli ei edes koskaan tullut suomeen myyntiin, oli ainoastaan ameriikan markkinoilla ja lisäksi siinä oli kuukausimaksu. Itse pelasin peliä, kun se oli beta testaus vaiheessa ja se oli kyllä tosi koukuttava. EA lopetti pelin serverit vaikka sillä oli kohtalaisen paljon innokkaita pelaajia, syytä en tiedä miksi.
     

Kerro tästä muillekin!