kiinalaiset moottoripyörä kokemuksia tietoa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja ladamies, 27.1.2024.

  1. ladamies

    ladamies 1st gear

    ois tiedossa regal raptor 250 vm06 ajettu tosi vähän ja halavalla sais..mutta mietityttää.. itelläni on ollut vanhoja japsi mp kawoja ja suzukeja joita saanu rapata kädet mustina.. tää ois kuin uusi..joo tiiän että kiinalaiset mopot suurin osa ns maanantai yksilöitä..mutta seassa ihan täysin toimiviakin jopa.. tässähän tehoja ei ole kuin 17hv..eli satanen ehkä jo yläkantissa..kuulemma alamäkeen 115.. :) , ruuveja ja saa varmaa kiristellä jatkuvasti
    kun tärinää on kuulemma ym. mut mun ajossa siis pikkupyörittelyssä menis ihan ok. Mietin jos lievä viritys tollaselle..esim putken päähän lisä reikiä.. boxinjohtoja ns katkasta joku että kierroksia ottaa herkemmin..? kaasuttimien vaihto tai suuttimien isontaminen ym? välitykset. Katoin youtubesta että joku saanu 140 kulkeen..se ois kyl hyvä jo.. :) tuskin kauaa kestäs sitä menoa.. Ilmeisesti joku japsi koneen kopio toi moottori 2 sylinterinen ja vesijäähdytteinen..?? Onko kokemuksia tälläsestä tai vastaavista muista..? On aika isokokoinen 250.. ilman merkkejä 500-600 menee ulkonäön perusteella.. tietty jos tohon vaihtas moottorin jostaki muusta..no joo mut laittakaa mielipiteitä..? :)
     
  2. KKOSKINEN

    KKOSKINEN Gearhead

    Mulla on ollut kiinan 250, ilmajäähdytteinen tosin. Ajelin sillä useamman vuoden lyhyitä työ- ja tallimatkoja. Pelasi oikein hyvin, vaihdepoljin irtosi kerran. Ei valittamista toiminnan suhteen. Maksoi uutena vähemmän kuin mopo.

    Suuttimet suurensin, katit poistin ja välitystä oli harvennettu ja maahantuojalla. Auton imussa kulki 115-120 mutta ei enää ollut kovin vakaata meno.
     
  3. ladamies

    ladamies 1st gear

    joo arvelinkin jotain tuollaista.. no toi mopotin meni jo eli myyty jonnekkin.. pitää seurata jos josain myynnis halapoja kustomeita kevään aikana..onhan täs kesään vielä aikaa.
     
  4. KKOSKINEN

    KKOSKINEN Gearhead

    Nettimopossa oli 500€ Jinkku .
     
  5. eeko

    eeko Gearhead

  6. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Kromit ruostuu alta aikayksikön ja kumiosat murenee, siis samat viat kuin kaikessa muussakin kiinantavarassa. Käyntiongelmat voi parantua kerralla vaihtamalla sytytystulppa länsimaiseen. Kaverilla on pari noita ollut, Keeway oli kohtalainen, 250:n Qinqi (tai jotain semmoista) aika ponneton ja kai muutenkin huonompi ajettava, sen hävitti aika nopeasti.

    Siihen on syynsä, miksi nämä on niin halpoja. Toisaalta tarjoaisi ehkä jonkinlaisen haasteen, jos haluaa viritellä ja silti saada pysymään kasassa.
     
  7. KKOSKINEN

    KKOSKINEN Gearhead

    Ketjut vaihdoin heti kun tuntuivat venyvän.
     

Kerro tästä muillekin!