Kunnon ajoituslamppu suomesta??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja GBS, 2.9.2015.

  1. junkyard dog

    junkyard dog Gearhead

    Equus kierrosluvun säädöllä tuli ostettua 20 v. sitten ja hyvin pelaa edelleen. Ainakin pikkulohko Chevystä näyttää kierrosennakot niin pitkälle, mitä jakajan alipainesäädin ja keskipakolimput sitä säätää.
     
  2. GBS

    GBS 3rd gear

  3. leatherjacket

    leatherjacket 1st gear

  4. GBS

    GBS 3rd gear

    En oo kokeillu kuin Pertronix III sydeemis. Siinä pelas.
     
  5. Tunnel Ram

    Tunnel Ram 3rd gear

  6. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Mahtaako tuo motonetin ennakkosäädöllinen lamppu toimia dual fire sytkälle, eli olisko se sellanen "hukkakipinäsytkä"? Hurleyn konetta jos säätäis...
     
  7. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    0-1500rpm tach 8sylinterisille? Ei sillä sitten kokonaisennakkoa katota?
     
  9. BBC

    BBC Guest

    mulla on tämmösen vanhempi versio. Todella hyvä. Actron.
    Amazon verkkokaupassa näytti olevan jotain alle 70usd, suositushinta jotain n. 90usd.

    Tulee muutamassa päivässä.
    Summitilla näytti olevan alle 60usd.

    .https://actron.com/content/advanced-timing-light
     
  10. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Tarkennetaan kun jäi vähän jorinat kesken; eli mä ostin jo motonetin lyhdyn ja siinä kyllä jököttää että sopii kaikille 12V sytkille. Mut netistä lukenut( eli totta ;) ) että kaikki ajotuslamput ei toimi dual fire sytkille, mainittiin muun muassa että varsinkaan kaikki Snap On:t ei toimisi.
    Saattaa kyllä olla niinkin että nykylaitteet toimii kaikki eikä sitä edes erikseen mainita, aika vanhoja jorinoita lukenut kun ei tätä sytkää kait enää ihan tässä muodossa tehdäkään. (Crane HI-4)

    Pistin nyt kyssärin myös Motonettiin, ei tiedetty mut luvattiin ottaa selvää.

    Kokeilemallahan se toiminta selviäisi mutta kiire ei ole ja palautus onnaa pienemmällä änkytyksellä kun laite on käyttämätön.
     
  11. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Ja vastattiinkin että ei välttämättä toimi dual firen kanssa.... Eli haku jatkuu. Onko kellään tietoa laitteesta joka varmasti sopisi?

    Edit.

    Voi pillu. Soitin hepulle joka on mun fillaria laitellut. Sanoi että hyvin toimii dual firessä siinä missä muissakin... kokeillaan, myyn tummille jos ei toimi.
     
    Muokattu: 8.3.2017
  12. T.

    T. 3rd gear

    Tuossa tuntuu olleen epäilyksiä muutamalla että toimiiko mikä lamppu MSD:n boksin kanssa, niin näissäkö on yhteensopivuusongelmia ollut? Itellä biltsun lamppu jonka toimintaa hiukan syksyllä epäilin, mutta oli muistaakseni jollain toiminutkin?
     
  13. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Harleyn dualfiren heikompi kipinä ei saanut mun säädettävää lamppua (90-luku, US-Parts) välkkymäään. Ilmeinen syy on dualfiren heikko kipinä. Lamppu saa paremmin signaalin, jos laittaa tulpan johdon kolmeen kertaan anturiklipsin läpi. Normijohto ei mahdu, mutta jostakin suojasukasta ja piuhasta värkkää semmosta johtoa että mahtuu. Noin mä sen tein ja toimi. Ja tänä vuonna pitää taas tehdä uudestaan. Varovasti niiden kipinäjohtojen kanssa tai särkyy jotakin!
     
  14. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Tänks! Pidetään kikka kolmonen mielessä.

    koitan viikonparin sisään toimiiko lamppu norminaruilla, ja olisihan se helppo laittaa ennakkomerkin mukaankin säädöttömällä lampulla, jos se säätö jotenkin sitä tehoa heikentää. Ennakkomerkki limpussa ei vaan ole ihan direktiivien mukainen, muistuttaa enemmänkin early stylen tdc merkkiä... Tdc kuitenkin on pystyviiva, (late style) se on helppo todeta tulpanreijästä.

    Mut miten mahtaa vaikuttaa se että onko tulpanjohdot vastuksella tai ilman, lieneekö eroja.
     
  15. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Voi vaikuttaa mutta voi lakata kipinöimästä kokonaan se elektroninen sytkä kuparijohdoilla ilman vastusta. Eli hajota.
     
  16. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Tarkoitin että kokeilis vaan säädön ajaksi vastuksetonta, eihän diy piuhaankaan vastusta tule joten eikö sekin tee huonoa sytkälle.

    Nyt meen vähän asioiden edelle, enhän mä oo vielä ees kokeillut laitetta. :)
     
  17. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Se stroboa varten tarvittu lisäjohto sijoittuu mun setupissa tulpan ja tulpanjohdon väliin elikkäs normaali tulpanjohto on mukana virtapiirissä.
     
  18. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Ahaa! Tänks!
     
  19. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Öljypumpusta on vielä letku irti joten en viittinyt pyöritellä konetta startilla. Tulpat irti ja maadotus runkoon, lamppu kiinni ja kicksillä muutama potku.. Kyllä hyvin välkkyy xenoni. Jos ensiviikolla pääsis jo ajaan niin vois kokeilla saako merkkejä näkyviin.

    Tulpanjohdot on muistaakseni Accel merkkiset.

    [​IMG]
     
  20. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    En oo ehtinyt tarkisteleen sytkää, ei ole ollut syytä epäilläkään että olisi pielessä, ainakaan pahasti.
    Tänään piti katsoa se, mutta noin 2400 rpm (säädin tyhjäkäynnin ylös, tais jäädä vähän vajaaksi kiepit)) tuottaa melkoset jytinät kerrostalon autotalliin. Nopeasti mittari kiinni ja valo kohti TDC merkkiä. Huomasin vaan että onpas aikasella, kone stoppiin, joku kävi jo ovellakin kurkkimassa että mikä vittu siellä papattaa...

    Pistin lamppua pakettiin ja huomasin että ennakko on 50 asteen kohilla, piti olla 35. ;) Pitää käydä tsekkaamassa ennakko kaverin tallilla joku päivä.

    Pointti oli se että näkyy se motonetin lamppu toimivan dualfire-sytkän kanssa...
     

Kerro tästä muillekin!