Loisto-ostoksia Ebaystä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Buddy, 18.1.2007.

  1. illu

    illu 3rd gear

    Minä ostin e-baysta 3v sitten 2400$:lla sen 1957 Desoto Firesweepin, joka oli nettiautossa vähän aikaa sitten ja ilmeisesti se vaihtoi taas omistajaa?

    Vuosi sitten ostin taas e-baysta 1996 Trans-Am avon, se maksoi 8000$
     
  2. SamiL

    SamiL Gearhead

    6.2 dieselin ruiskutuspumpusta suutinputkineen maksoin 20 dollaria. Myöhemmin ostin vielä samalta myyjältä siihen hammasrattaan yhdellä dollarilla, mutta sitä ei koskaan tullut.
     
  3. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Partavettä.....tosin Pontiac merkkistä ja inkkarinpääpullossa :D
     
  4. pena

    pena 1st gear

    69 ison pontiacin NOS etupuskuri 0.01 taalaa,eli viemällä tyhjän kaljapullon kauppaan saisi ilmeisesti n.18 kpl kyseisiä osia.
     
  5. c-305

    c-305 Gearhead

  6. Buddy

    Buddy 1st gear

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: Toi on paras!
     
  7. dart

    dart Gearhead

    uudet 60 lincolnin koneenkorvat tuli viime viikolla ja sitä ennen tilasin muutaman mainoksen noin niinkuin kokeiluna. Hyvin toimi ainakin tähän asti. ainut huono puoli on että rahaa saisi menemään enemmän kuin tarpeeksi tavaramäärästä johtuen.
     
  8. tn62634

    tn62634 1st gear

  9. Quest

    Quest Gearhead

    Täydellinen ehjä mittaristo 18$.

    Ja taas tulliin :poff: , tuntuvat olevan nyt ärhäköinä näihin alle 40€ ostoksiin
     
  10. Gerball

    Gerball Gearhead

    Onko linja muuttunut ? Kun mulle on tullut paketit suoraan lähipostiin. Arvot olleet pääasiassa alta 200 eur.
    Loisto-ostoksia ebaysta? No vaikkapa -56 Cadillacin hyväkuntoiset lampunkehykset 5 dollarilla / pari. Vähän hävetti maksaa, mut minkäs teet kun ei muitakaan tarjouksia tullut.
     
  11. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Y-Lohkoon kuskin puolen pakosarjan ostin noin 42$ hintaan. Rahti sitten puolestaan onkin jo noin 60$.
    Lisäksi kaverille tlasin Moonin kapselit.
     
  12. 4dtolppamies

    4dtolppamies Gearhead

    Opettavainen tarina joka päättyi kuitenkin (toiseksi) parhaalla tavalla. Löysin ebaysta listasarjan Nomadiin ja voitin huudolla 105 €. Kaverilla oli selkeitä vaikeuksia lähettää kamoja, ensin syynä oli se että listat pitää laittaa kahteen pakettiin, sitten yritettiin sulloa yhteen pakettiin, sitten oltiin oltu kipeänä, sitten rahdin hinta vaihteli 70-->140-->eiku 100 taalaa-eiku eiku. Tätä jatkui kunnes kyllästyin, avasin PayPal-disputen jolloin Bobby hermoili että "Mitä sää ny, kyllä hän nämä lähettää". Ei kuitenkaan lähettänyt määräajassa, varoitin vielä pari päivää ennen että kärsivällisyys loppuu ja viimeisenä mahdollisena päivänä siirsin disputen claimiksi ja PayPal hoiti homman --> rahat takaisin. Listat jäi amerikkaan, pkle. Tässä vielä PayPal viesti minulle, saapui juuri tänään:

    "We have concluded our investigation into your case and have decided in yourfavor. We were able to recover $105.00 USD and this amount has been credited toyou. Please allow five business days for this adjustment to be posted. If you are due any additional funds, we will make our best effort torecover the balance from the seller."
     
  13. Kannattaa vielä muistaa vahvistaa se palautus viiden päivän sisällä. Muuten jää rahat saamatta.
     
  14. 370

    370 Gearhead

    Viime keväänä huusin NOS safety switch:n sekä kirjaimet konepeltiin ja takaluukkuun (-58 Ponu). Rahteineen 50 E, 8 vuotta sitten törmäsin NOS-safety switch:n, josta pyydettiin 1500 mk.
     
  15. 4dtolppamies

    4dtolppamies Gearhead

    Häh...ei PayPal ainakaan tuollaisesta maininnut mitään, onko noin?
     
  16. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    Ei, rahat tipahtaa takaisin sun pay-pal tilille ja jos maksoit luottokortilla, ne hyvittää sitä.
     
  17. Quest

    Quest Gearhead

    Oikea veikkaus, tullista piti hakea, tullia ei peritty kun ei paketin arvo ylittänyt 45€?. Ja taas on stna tullin lappu eteisen lattialla. Tulee näille 10 ja 15 ja 20$ osille puolet hintaa lisää kun pitää raahautua kivikirkolle ja maksaa Elielin parkista maltaita. Joten kiltit tullit sedät ja tädit älkää juoksuttako minua joka paketista tulliin, kun ne kaikki osat on käytettyjä romuja ja tehty jo 50v sitten.

    Mitenköhän tulli suhtautuu ilmaisiin osiin? Yksi länsirannikon paikallinen nippeli- kauppias innostui projektistani ja lupasi lähettää minulta puuttuvat osat supportiksi jos löytää jostakin rompetorilta. Oli juuri ollut jossakin 10 000? auton tapahtumassa ja silmiin oli osunut vain yksi pikkari.
     
  18. minorv8

    minorv8 Gearhead

    Mä ostin Roverin täydellisen Efi imusarjan hintaan 0,99 USD. Olin ainoa tarjoaja eikä myyjä ollut laittanut mitään reserveä. Toi rahtipuoli rupes sitten tökkimään, piti olla ekaks 65 taalaa, sitten 140 taalaa USPS ja vajaa 400 kuriirillä. Kertoi ymmärtävänsä jos haluan perua kaupan. En halunnut ja käskin laittaa USPS:n pakettiin. Meni pari päivää ja ebay laittoi mutual agreement notificationin (jossa myyjä ja ostaja yhteisymmärryksessä purkavat kaupan). Mun olis pitänyt toi vahvistaa mutta en piruutanikaan tehnyt sitä. Taas noottia myyjälle ja rahti oli taas 250 taalaa UPS:n matkassa. Kysyin sitten että miksi UPS kun USPS on halvempi. Loppujen lopuksi joutui sitten laittamaan rojut pakettiin kohti Suomea. Viimeinen veto oli se että osat tuli lentopostina kahdessa eri paketissa (!) ja rahteja kertyi joku 170 taalaa. Tullissa hämmästelivät myyntihintaa (syystäkin) mutta muuten ei mitään murheita ollut. Tullattunakin läjä oli edullinen, loppuhinta asettui 145 euron paikkeille.
     
  19. dart

    dart Gearhead

    Miten olette saaneet isompia ostoksia tulemaan suomeen? esim. puskurit tai peltiosat. Tuleeko ne usps:llä vai millä. Mikä on edullisin tapa? Pintarahtia ei usps ilmeisesti enää tunne.
     
  20. piiparinen

    piiparinen Gearhead

    mikä lie,kun väliin osat on haettava tullista(niinkuin hintansa puolesta pitääkin),mutta pari kertaa on tullut osat suoraan kotiin ? viimekslkin 100e ostos ? tosta vaan koti ovelle ? ei muita kuluja ?
     

Kerro tästä muillekin!