Markerit katolla

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja tappokinnas, 18.9.2011.

  1. tappokinnas

    tappokinnas Gearhead

    Terve,

    mitä tuuma katsuri näistä roof markereista tai rekkavaloista tai mitä ikinä nyt ovatkin jos lykkään k5 blazerin katolle sellaset? Eli oranssit valot kolme keskelle ja molemmille reunoille yhdet. Kuorma-autoa koskevat säännökset löysin, mutten mitään puhetta henkilöautosta.
     
  2. Aako

    Aako 1st gear

    Valkoiset eteenpäin ja punaiset taaksepäin... eipä sinne niitä oransseja asennella laillisesti, oranssi valohan on ns rekkavalo, eli kertoo kuorma-auton vetämästä kärrystä...tai oli silloin historiassa, liekö määräys enään voimassa?
     
  3. Helmsman

    Helmsman Gearhead

    Rekkavalot on historiaa...
     
  4. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Paitsi jos ajaa venäjällä.
     

Kerro tästä muillekin!