Mistä lehtijouset 70-81 Camaroon?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja camaro70, 29.4.2007.

  1. camaro70

    camaro70 1st gear

    Osaako joku neuvoa saako Suomesta tai Ruotsista kohtuuhinnalla (tai millään hinnalla) uusia lehtijousia 70-81 Camaroon? Entä kauanko kestää toimitus?

    Jenkeistä löytyy ebayn kautta halvimmillaan 135usd / uusi pari, mutta rahti on kallista ja jos tilaa vappuna, saa jouset vasta juhannuksena...Takomot taas laskuttaa kertoman mukaan ~300-400 euroa ja ilman mallipakkaa auton stäänssi voi olla loppukädessä mitä vaan.
     
  2. z74

    z74 1st gear

    ittellä on 74 camaro ja kyselin siihen jousia taakse. ensin takomosta jossa hinta oli 600 e uudet mallin mukaan. vanhojen korjaus ja niihin yksi lisälehti olis maksanu 300 e. seppo niemensivu myy varaosia ulvilassa camaroihin firebirdeihin mustangeihin ym... ilmotus oli 8 lehessä .sieltä löyty suoraa hyllystä ja hinta oli jotain 300 e luokkaa, joten otin sieltä ja hyvin on pelittänyt. saattaahan niitä saada muistakin varaosapaikoista jos jaksaa kaivella.
     

Kerro tästä muillekin!