Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Isamu

    Isamu Gearhead

    Kuulostaa tosi oudolta ja ei tuossa mitään selkeää logiikkaa vaikuttaisi olevan taustalla tarinan perusteella ja lottoan ettei asiaa kannata enempää alkaa perkaamaan, kyseessä joku vanhemman jermun "kjeh kräh" tasoinen trollaus tms.
     
  2. Isamu

    Isamu Gearhead

  3. SK-

    SK- 2nd gear

    No on kyllä kummallista toimintaa ollut kaupanteon jälkeen ilmoittajalta. Nyt tämä asia selkeni varmasti jokaiselle. Ei muuta kuin onnittelut uuden auton hankinnasta, on upea laite!
     
    isalmela tykkää tästä.
  4. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Nörttiautosta seurataan tullin puolesta autojen hintakehitystä, mikä jossain tilanteissa vaikuttaa verojen määrään, tosin tuossa ikäluokassa ei vaikuta.

    Toisekseen kauppa-alustoilla on jonkunlainen velvoite toimittaa hintatietoja verottajalle ja olisiko tässä nyt ilmoitettu myyntihinnaksi 7000 ihan vaan kaiken varalta verottajan pelossa?
     
    japetalk tykkää tästä.
  5. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Me emme tiedä, mitä tuosta saadusta viestistä voisi varmaksi päätellä mikä oli motivaatio kyseiselle toiminnalle. Auto kuitenkin näkyi 5-6 päivän ajan 27.000€ hinnalla, että mitä se enää lopussa hyödytttää oikeasti muutaman tunnin ajaksi hintaa viilata pari kymppiä alemmaksi. Mikä lie ikinä ollutkin motivaatio, niin itse en ole tuollaista ilmiötä koskaan aiemmin nähnyt käytettävän, että kauppojen jälkeen hinnalla aletaankin pelleilemään. Normaali käytäntö on vain merkata auto myydyksi.
     
    isalmela tykkää tästä.
  6. Carillo

    Carillo 1st gear

    Jos kakkonen vain puuttui edestä :odeek:

    Tai sitte halus aiheuttaa yleistä hämmennystä kaikille...
     
  7. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Höh, meni hyvä legenda tärviölle.

    Kyllähän toi täällä aiheutti parran pärinää, silleen onnistunut kepponen.
     
    Concarne ja isalmela tykkäävät tästä.
  8. JA.

    JA. 1st gear

  9. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  10. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Vahinko se ei ollu varmasti, ku 2 oli hinnan eka numero vajaan vkon ajan. Ja kaupanteon jälkeen se sieltä katosi, lisäksi vielä lisätietoihin oli ERIKSEEN kaupanteon jälkeen kirjoitettu että 7000€/tarjous. Joten mitään vahinkoa ja näppäilyvirhettä tossa ei ollu, vaan aivan tahallinen muutos.
     
  11. Carillo

    Carillo 1st gear

    Juu nyt vasta tajusin mikä homman nimi. Sori ‍
     
  12. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Cadillacin hintakikkailu tahallista, mutta onkohan tässä tapauksessa vaan joku näppäilyvirhe, eli mahdollisesti tullut ylimääräinen ykkönen hinnan eteen?
    Mersun W124 taximalli, melkein 300 000 ajettu, ehjännäköinen, muttei virheetön. Ainakin maskista puuttuu palanen, etuhelma osunut johonkin, ja hauskasti tekstissä: "tällähetkellä vaatis pesun". Eli voipi olla aika repsahtanutkin tapaus, jos myyjällä ei ole riittänyt mielenkiintoa minkäänlaiseen ylläpitoon, kun pestäkään ei jaksa. Hintana 14000 euroa.... :odbiggrin:

    https://www.nettiauto.com/mercedes-benz/250/14417726
     
    Isamu tykkää tästä.
  13. Concarne

    Concarne Gearhead

    Mitä väliä tuolla Cadillacin ilmoituksella on? Kauppa oli jo tehty ja ilmoitus myyjän nimissä. Hänellehän ne mahdolliset yhteydenotot tulee. Ihan hyvä kokeilu alkaako jonnetkin soittamaan kun eivät muuten uskalla. Josko ne vaikka noin saa kerran elämässään epämukavuusalueelle.
     
    Muokattu: 8.7.2024
    kippis tykkää tästä.
  14. Concarne

    Concarne Gearhead

    Tosiaan, olen joskus 10 vuotta sitten kikkaillut itsekin. Oli Bemari myynnissä ja joku sitkeä "ostaja" soitteli päivittäin ja otti henkilökohtaisena loukkauksena kun en myynyt puolella käyvästä hinnasta. Soitti kuitenkin aina uudestaan. Sitten kun kaupat oli sovittu oikean ostajan kanssa nostin ilmoituksessa hintaa muistaakseni 15 t€:lla. Ehti se siellä pari päivää olemaan ennen kuin luovutin auton seuraavalle.
     
  15. karra

    karra Double Gearhead

    On kyllä käsittämättömiä hintapyyntöjä.

    Mutta arvostus vaihtelee, vkl tutustuin kaverin aika hienoon mustaan 1992 300D, aj 234t ja just museoitu. Yksi kauppias arveli 3k hinnaksi (millä ostaisi) ja hänen "kumppani" tms tuttu sanoi että yli kympin voi taaasen pyytää.
     
  16. Isamu

    Isamu Gearhead

    Ostaisi itse 3ke ja seuraavana päivänä olisi myyntirivissä hp 10ke "vähän ajettu museorekisteröity uskomaton HELMI"
     
  17. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Suomessa ku asutaan, niin yllättävän paljonkin on väliä.
     
    Kustom STW ja Pietsi tykkäävät tästä.
  18. Concarne

    Concarne Gearhead

    Onneksi en ymmärrä mitä väliä sillä on. Meinaatko, että joku katsoo vanhoja ilmoituksia ja Cadillac on mennyt 7 k€:lla ja sitten ei voi maksaa itse enempää välittämättä siitä mikä auto ja missä kunnossa se on? Ei vaikuta tyypiltä joka olisi jotain todella ostamassa. Sellaisen kanssa kauppoja ei syntyisi kuitenkaan joten vaikutus on lähinnä positiivinen.
     
  19. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Ei se ihan noin Suomessa mene. Se tarkottaa jopa sitä, jos joku on saanu jonku 5000 eurolla, niin seuraavan ei kuuluisi siitä maksaa enää ku max 3500 euroa, vaikka auto olisi 100k arvonen ja tossa välissä siihen olisi 30k investoitu, THIS IS FINLAND :rotfl:
     
    leivonharri ja paja1 tykkäävät tästä.
  20. kippis

    kippis Gearhead

    jospa hää koitti tehä suosikkilistaus ennätystä. pääasia että kauppa käy, silloinhan hinta on kohallaan.
     

Kerro tästä muillekin!