PICK-NICK 2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 56sportcoupe, 25.7.2013.

  1. rakkari

    rakkari 3rd gear

    häiriintynyt laite täytyy myöntää.. :D mutta samaa mieltä tuosta repimisestä, meilläkin pikkuneiti pelästys pahemman kerran kun lyötiin usvaa putkiin.. :soosoo:
     
  2. seppokuvat

    seppokuvat 1st gear

    Kiitos!
    Oli paljon loistavia kuvauskohteita :)
    Paljon jäi silti vielä kuvaamattakin...
     
  3. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

  4. 63S88

    63S88 Gearhead

    Kyllä!
     
  5. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    jep, minäkin ajattelin koska joku jää alle..
     
  6. SamiL

    SamiL Gearhead

    Sitten jos jonkun ajattelemattoman toilailujen takia joku jää alle, voitte kuvitella, miten herkästi ollaan vaatimassa koko tapahtuman kieltämistä jatkossa. Negatiivinen julkisuus on aina positiivista vahvempaa.
     
  7. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Myös heinäkuun Stadin cruisingeissa tuo laite liikkui aika suhteellisen ärhäkkäästi - valitettavasti Kauppatorilla keskellä ihmisiä. Se oli pelottavaa.
     
  8. kapa

    kapa 3rd gear

    Oon aina tykänny wolfheartin kuvista, harvoin tulee autoja katsellessa kiinnitettyä huomiota mm. Just noihin keulakoristeisiin, kun taas tollain kuvattuna ne nousee hienosti esiin.
    Samanlaisia ajatuksia oli tääläkin sen rottakuorkin käytöksestä.
    Kiitos taas järjestäjille mukavasta tapahtumasta.
     
  9. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Ei tullut nähtyä mainitun laitoksen ajeluja joten ei voi kommentoida. Viime vuonna tuo taisi seistä koko päivän katsomon takana?
    Rompetorikävijöille reittiohje:
    -Ensinnä portista loivati vasemmalle, sitten kolutaan matkan varrella oikealle lähtevät lyhyet käytävät kiemurrellaan edes-takas ympäri kunnes päädytään alueen vasempaan takakulmaan.
    -Sieltä takaseinää pitkin oikealle, kunnes oikealle lähtee käytävä. Sitä pitkin, HETI kun tulee madollisuus käännytään vasuriin ja toista puolta takasin takapäähän ja seuraavalle käytävälle.
    -Sitten ollaan lopulta alueen oikeassa takanurkassa, josta lähdetään hevospilttuiden editse takaisinpäin eli varikon portille päin.
    -Pilttuiden loppuessa avautuu aukko vasemmalle takakentälle, kierretään se
    -Sitten jatketaan pilttuiden suuntasesti yleisöparkkiksen suuntaan siitä kaljahallin vasemmalta puolen.
    -kierretään siellä kaikki käytävät jotka lähtee vasemmalle.
    -Lopulta päädytään takaisin kaljahallille, siitä hallin ja sillan ohi loivasti vasemmalle kaartaen kunnes ollaan taas varikon portilla ja kaikki on kierretty.

    Tuossa äkkiä ulkomuistista piirretty paska kartta:
    http://imageshack.us/a/img13/3712/cojp.jpg
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tekniikkana tossa "hinurissa" 572 joku billmitchellin tms creittimotti ja 8-71 pumppu päällä. Ei sil valitettavasti oo mitään muuta käyttöö ku vähän repii, ja revitään kanssa. Harmi jos joku peljästyy mut toistaseks on kuolonuhreilta säästytty.
     
  11. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Oli mikä tahasa moottorina mutta aika turauunoja ovat. Viimeksi kun osui kohdalle niin saivat sen puutumaan kaivarin kapeimpaan kohtaan ja sitä tankkaamisen a säätämisen riemua sai sitten odotella muutama muukin jonkin tovin.

    Suddailu ja kevyt kenttäspedeily on aina suotavaa mutta paikan suhteen vois käyttää vähän harkintaa.
     
  12. C-barge

    C-barge Gearhead

    Eiku harrastajia jotka tekevät asioita omaks huvikseen juurikaan muiden viisaudesta välittämättä. Pysyköön pussihousut ja muut ryppyotsat loitolla, auto ainakin on helppo tunnistaa.
     
  13. kapa

    kapa 3rd gear

    Revittelyille on omat aikansa ja paikkansa ja pick nick alue ei ole sellainen.
     
  14. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Keli oli kyllä mitä komein ja väkeä ihan pirusti. Hienot kinkerit.
     
  15. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Komiat oli kelit ja hienoa oli helteessä kaverin keittävää avoautoakin pari kilsaa työntää. Tais upota sillä matkalla pari litraa alkoholitonta nestettä kurkusta alas. :rotfl:

    Kiitoksia järkkäreille, tulivat sisäänkäynnillä työntöavuksi ja kun yksi oli työntänyt hetken matkaa ja palasi asemiinsa, tuli toinen jeesaamaan. Eikä todellakaan oltu ainut autokunta, joka sai samalta taholta apua. Mahtavaa henkeä, hatunnosto tästäkin. :D
     
  16. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Välittämistä tai ei, mutta siinä vaiheessa kun napsahtaa, niin vaikutus harrastekenttään saattaa olla laajempi kuin äkkiseltään arvaakaan. Tiedät kyllä mistä kaikesta puhun ja odottaisin siksi hiukan hillitympää esiintymistä. Riskirajoilla vetoa ei kannata kenenkään hyväksyä, oli pussihousu, ryppyotsa tai mikä tahansa.

    Kiitoksia hyvistä kuvista, niitä tänne linkittäneille.
    Forssa jäi väliin tällä kertaa, kun meni koko päivä tuon uusimman hankinnan hisailuissa, ehkä ensi vuonna sitten.
     
  17. Jza

    Jza Double Gearhead

    ^Itse en kyllä kertaakaan nähnyt että tuo olisi kävelyvauhtia kovempaa liikkunut missään vaiheessa? Ääntähän siitä irtoaa ja niin pitääkin. Muutama polkaisu ei liene kenellekään haitaksi, varsinkaan kun vauhti ei nouse mihinkään...
     
  18. JnZm

    JnZm Gearhead

    Jza:ta kompaten, ei se kaasun painallus tuntunut vaikuttavan auton kulkuun kovinkaan mitä ehdin näkemään, kauhian kova meteli vaan kuului :D
     
  19. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

  20. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tossa autossa on teli josta vaan etummainen on vetävä. Se ei tee mitään hötkyilyjä sivusuunnassa ja kaikki sinkoova kivikin mikä puhkoo silmät ja rikkoo tuulilasit pysähtynee seuraavaan renkaaseen. 4000+ kilon paino pitää huolen siitä, ettei toi nyt muutenkaan ihan mielettömästi hötkyile 1000:n hepan tehoistaan huolimatta. Moralistit paheksukoon, mut äijät tekee silti niinku niitä huvittaa, ei niitä kiinnosta mummoilu. Jos ei siedä moista ni eiku menee tokkaa nokkaan mikäli ei sana tehoa, mut turha lie täällä määkiä omaa esimerkillisyyttään?
     

Kerro tästä muillekin!