Pientä fiilistelyä, laita paremmaksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja kole, 20.1.2007.

  1. PauliP

    PauliP 1st gear

    Hyvä että on liukasta, kestää kolella se puikin perävälityksen lautaspyörän puolikas hammaskin :rotfl: siis sisäänajon. Ja keväällä sitten vasta hanaaaaa.....
     
  2. kole

    kole 3rd gear

    Kyllä pakko on nastoitella gummit jos tästä talvi tulee :D
    Kesällä ei jarrutella... Tosin konetta on vaihtelevalla toimivuudella jo päästy nelisenstaa kilometriä ajeleen. Tuli vaan moka suuttimien ja lastun kanssa, että kävi sitten sen verran rikkaalla jotta öljyjä piti jo vaihdella.
    On se täällä shellin pesuhallissa kumma että bluetop ja bluestripe on muka sama asia :lol: Siis kun puhutaan suuttimista, on vaan aika iso ero tuotossa.
    No nyt kaikki natsaa kun kärrypoika lainas oikean lastun.
    Ajellaan vielä ihan hissuksiin puolella kaasulla kuten paulip kehottaa. Helpompi on varmaan vaihtaa välitys josta on vaan yksi hammas pipinä, kun taas kaikki paskana :soosoo:
    Kyllä sillä ohittaa tienpäällä mopoauton pienemmälläkin kaasulla :poff:
     
  3. Buikki Palanteri

    Buikki Palanteri 1st gear

    Oltiin tos kesällä lähös faijan kaa mökille ja oltii siivottu tallii koko päivä töitten jälkeen. No mua sit rupes ramasee ja menin hetkeks lepuuttaa koipiani Desotoon. Siin sit pikku huiljaa rupes fiilistelee ja vetää itteään pitkäkseen siihen sohvalle ja ennen pitkää oltii untenmailla kunnes faija tuli herättää naurun saattelemana. :rotfl:
     
  4. human62

    human62 1st gear

    Keväällä juuri kasatulla 383 CVY strokerilla ekat savut SUORILLA putkilla.
    kaasua painettaessa iho meni kananlihalle ja kaverin puntit lepatti kun seisoi takana 5 metrin päässä... :lol:

    SIINÄ SITTEN PELKKÄÄ koneen katselua kun pannu oli vihdoin sammutettu ja 2 tuntia meni fiilistellessä :eek: :eek: :eek:

    ps.ilmeisesti turbiini oli tyhjä öljystä kun alkuun kiersi niin Pirun herkkään....vaikka muutenkin kiertää älyttömän nopeasti niin oli ne ekat savut unohtumattomat :wink:
     
  5. laakkius

    laakkius Gearhead

    On sitä joskus fiilistelty... :rotfl:

    [​IMG]
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Laakkius! Kerro heti lisää tuosta!
     
  7. laakkius

    laakkius Gearhead

    Jaa, eipä tuosta ole paljoa kerrottavaa.
    Autohan on Dodge D-100, vm.58
    Ostin sen kaveriltani n. vuonna 1998-99, auto oli silloin ihan osina, ja rullaavana ilman tekniikkaa.
    Auto oli poistettu rekisteristä v.70 ja siitä asti kiertänyt ympäri suomea aika monella kaverilla, oli luovarinippu meinaan aikamoinen.
    Alunperin auto oli Panel Wagon, muutettu muistaakseni -94 pick-upiksi ja chopattu 7cm, lupahakemukset oli mukana...
    Runko hiekkapuhallettiin ja maalattiin, koppa oli hyvässä kunnossa, tosin choppaus oli tehty vähän miten sattuu ja kittiä oli paljon. Tuossa kuvassa se oli tehty uudelleen...
    Takalokarit oli lasikuitua, paperissa tekniikkana oli suora kutonen.
    Tuollaisena sen jouduin myymään n.2001 eteenpäin, ja pilkkahintaan lähti muistaakseni joensuun suuntaan...
    Harmittaa pirusti että joutu luopumaan, mutta kun ei ollut enää paikkaa missä tehdä/säilyttää tuota... :cry:
     
  8. juhhi

    juhhi Gearhead

    Auto ollut seisonnassa pari viikkoa ja kelien ollessa mitä nyt on päätin ilahduttaa itseäni. Menin talliin, löin akun kiinni ja pyöräytin kasin käyntiin. Pientä lämmittelyä ja sitten se hörskötti tyhjäkäynnillä peltisatsit päristen useita minuutteja. Kyllä rupes aurinko paistamaan mielessä. 8) Ei hitto on se vaan hienoo. Oispa kevät..
     
  9. NUTFINN

    NUTFINN Gearhead

    Keväästä puhen ollen, Halloween ilta täällä syvässä etelässä, lämpötila +24, pian alkaa trick or treattaajat kolkuttamaan ovea :lol:
     
  10. MadMike

    MadMike Gearhead

    Jerps jeps....hehkuta vaan lisää niin tule Halloweenaamaan....ensi vuonna ja talikko kädessä..
     
  11. PauliP

    PauliP 1st gear

    Puhelinkeskustelun perusteella se "pakoputken hitsaaja" oli aika hämästynyt tuosta puolikaasu-Puikista koeajon perusteella. Taisi alkaa jo vähän epäilyttää että uskaltaako kuitenkaan sillä stroukkimoottori-Novallaan alkaa haastamaan ko. kutoskonetta ensi kesänä.
     
  12. kole

    kole 3rd gear

    Tänään tul uus välitys, kun vaan osais sen laittaa paikalleen :oops:
    Kävi toissapäivänä "kaveri" koeajamassa puikin ja olen tosi tyytyväinen että ollaan hengissä. Kaveri kurmootti kielloista huolimatta autoa aikas kovasti.
    Tulipahan sekin nähtyä kun tuota 80 rajoitustietä kaveri runttas sen mitä rajoitin salli,200kmh. Alkoi olla tuo pikkutie aika kapea siinä vauhdissa.
    Hyvin se vaan kiihtyi 180kmh vauhdista mutta onneksi rajoitin pelasti, ettei siellä päästy kovempaa, olis kuoltu, kuski sen verran tunnoton ja mulla paskast melkeen housussa. Voimaa on mutta ei alustaa"vielä".
    Pelottaa vieläkin :wc: :wc: :wc:
     

Kerro tästä muillekin!