Pikkujoulu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja Luakkonen, 22.10.2006.

  1. Luakkonen

    Luakkonen 1st gear

    Tipetipetiptap.

    Pikkujoulua vietetään 2. joulukuuta.
    System normal: ensin omalla porukalla sauna ja safka, sitten loppuilta mahdollisesti Rebelsien kanssa kimppaan.

    Paikat ja sen semmoiset vielä vähän auki.
    Lisätietoa tulee jahka sitä saadaan.

    -A.
     
  2. eq9027

    eq9027 1st gear

    Pikkujoulu.

    Hei! Kyyti ois kiva asia kun kerta menoa on ympäri kyliä pikkujoulun tiimolta. Väkisin en tietysti halua mukaan halua tuppautua ja sen ymmärrän. Mikä lie kun ei enää kiinnosta ajaa pyörällä umpihangessa ja kauheessa pakksessa, ei se silloin ennen haitannut ,päinvastoin lisää vain ohrapirtelöä ja kylmästä ei ollut tietoakaan kunnes pirtelöt jääty kassiin. t:ari p.050-5122206
     
  3. budweiser

    budweiser Gearhead

    Kyytipuoli on täysin hakusessa kaikilla, pyhä iltana tais olla puhetta jotta taxi tuo ja vie jne.. nyt vois olla kätsä jos jollakulla on meininki ajella nii vois pitää ääntä itestään vaikka vähän etukäteen. thänks.
     
  4. HELL2

    HELL2 Gearhead

    Hessuhan tuo arveli autolla tulevansa ja sanoin EQ siun kyytitarpeesta.onnistunee mut soitellaan huomenna.
     

Kerro tästä muillekin!