Rest in Peace -harrastusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Vilkuna, 22.3.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja kuvat kaikkien nähtäväksi !!!
     
  2. JJ

    JJ Gearhead

    Kuvat kiinnostais kyllä meikääkin,jaro55@suomi24.fi
     
  3. Make_O

    Make_O 3rd gear

    Onko muuten nää autot kahdella veljeksellä ja niillä oli ainakin ennen semmonen peltifirma tos Liuhtarin koulun lähellä..?
     
  4. ninety

    ninety 1st gear

    I must be dreamin´.. että taivasalla suomessa tuollaisia..
     
  5. Make_O

    Make_O 3rd gear

    No perkules,muisti palaa pätkittäin....Oonhan mäkin käyny hypistelemäs noita Cärryjä n.15v. sitten kun asuin vielä paikkakunnalla ja tunnen kyllä omistajatkin..autot oli kyllä vähän eri kunnossa silloin ja eri nurkissa...On jätkät kyllä laittanu Cäddyjä kuntoonkin eikä vaan antanu maatua kuusen juurella..
     
  6. S.A

    S.A 1st gear

     
  7. S.A

    S.A 1st gear

    Pelastakaa nyt joku noi..onhan noita tehty ties mistä läjistä autoiksi vielä!
    Todella sääliksi kävi!........jumalauta..
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Käyään yöllä salaa hakeen ne ja tsopataan ne!
     
  9. '82 Le Sabre

    '82 Le Sabre 1st gear

    Oottekos Tampereen seudulla asuvat heebot tietoisia epilässä päin olevasta 2d HT Imperialista??? siällä ravintola Patarouvan takana puun juurella ollut kuulemma noin 15v. talvella lumet aurataan päälle jne.

    Käykääpä kattomassa!!!
     
  10. ajomies

    ajomies Gearhead

    tässä 70-luvun alussa yks kaverini koitti kaupata paria ajokuntoista pikku jenkkiä, kiinnostuneita ei löytynyt, kaveri myi laitteet purkamolle ja sitten alko tulee palautetta :argue: :soosoo: :poff:
     
  11. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    mutta jos niistä on saanut sen 200 egee ketale niin onkos hän sillä rahalla myynyt niitä? luulis että ajokuntoisen ostais monikin tolla rahalla jollei pellit nyt oo täysin rapissu päältä ym.

    Se vaan kun jotkut yrittää ensin saada 2000 egee ja sen jälkeen ne rupee huutamaan kun ostajia ei näy ja uhkailee paalauksesta, kohta lukeekin että paaliin meni. Eipä vaan tarjonnut niitä sillä 200€... mutta tällast tämä, Suomalaiset niin mustasukkaisia? Ei kehtaa myyä sit kellekkään pilkkahinnalla, parempi että menee ennemmin paaliin.
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Näinhän se homma menee, et jos mäe siit tilii tee, vaan otan takkiin, niin sitten otan kans kunnolla, mutta eipä muutkaan tee tiliä mun kustannuksella.
     
  13. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Näin tais käydä yhen ok Torino aihion kohalla naapurikaupungissa. Ei keretty kuitekaan paalata ku joku pelasti romikselta. Hieman kummallista toimintaa :odroll:

    Tietääkö joku noitten Cadien tän hetkisestä tilasta? (Topic vuodelta -04..)
     
  14. electra1

    electra1 Gearhead

    Olikos Oulussaki jotai käkkylöitä mätänemäs taivasalla...? vai olikohan väärä muistikuva :D Tuntuis vaan, et täälläkin oli aiheesta keskustelua taannoin
     
  15. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    En tiedä mihin se yks farkku-Caprice meni mitä mulle kaupattiin 1800€ vuonna nakki ja keppi. En ostanu tuohon hintaan ja lopuks se tyyppi myi sen 200€ johonkin, en tiedä mihin, kun kerran ketään ei kiinnostanu. Olisin mää siitä maksanu enemmänkin kuin 200€ jos olisin tienny että se myy sen halvemmalla. 1800€ oli mun mielestä liikaa.....
     
  16. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    On se kumma kun pitää olla niin pirun ahneita ja kateellisia kaikki... Saahan sitä omilla autoillaan tietty tehdä mitä huvittaa, mutta noitten cadillacien pihallaseisottajaa pitäs ladata nokkaan :mad:
     
  17. kanafarmari hh

    kanafarmari hh 1st gear

    jaa vaivaako kardillakit, mä kyselin yhtä kärry aihiooksi meilläpäin kun nua makaaloo :lol: eikä ne oo myynnis :D paitsi heinäkärryyksi
     
  18. bootsi

    bootsi Gearhead

    Osta heinäkärryksi sitten... konttiin vaan "viljatuotteita", ja kylille huutamaan. :wink:
     
  19. jylhä

    jylhä 1st gear

    kohtuu tyylikkäässä kuosissa olevia pirssejä. monella pihalla on paljon rumempia koristeita.
     
  20. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    pitäsköhän tuota tuoda '62 varaosa koppa tuohon pihalle koristeeksi, onhan siinä jo '73 darra ja pari 70 luvun Granadaa ja yks ruma Seatti.
     

Kerro tästä muillekin!