Sleeper...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Fe, 15.1.2003.

  1. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Suomessahan tollanen on kiellettyä, mutta etelänaapurissa ajaessa on kyllä ollut kyydissä sita sun tätä.
     
  2. 67

    67 1st gear

    nii no eikun vaan johonki pien konekentälle vaan porukalla mittelöimään.
    vanhan ajan malliin,yx ukko lähettää liikkeelle,ja toine kattelee jonkin matkan päässä,et kumpi voitti.
    lähes ilmaista puuhaa,ja rennompaakin,ilman ajanottolaitteita.
    tarttee sit munkin ruveta ruuvaa lisä pönttöi alle,et sais tota sleeper henkee... :grin:
     
  3. Valiant64

    Valiant64 1st gear

    V**tu sä mitään pönttöjä laita lisää... se on just hyvä noinkin.

    Toisaalta, luulihan ne MOPARmeetissä viime vuon, et siel on pellin alla joku tosi kiukkunen ja viel isolohko!!!!
     
  4. JouniK

    JouniK Gearhead

    Mua taas (jostain syystä..) kiinnostais joku laiskan lahnan näkönen kustomi tai vanha 50´s jenkki joka kulkee sikana suoraan tai mutkiin. Eikös sekin menis sleeppari-osastoon?
     
  5. Holley

    Holley Gearhead

    Menis varmasti! Minua hämmästytty jo yksi '63 Impala, liekitetty farmari,
    joka näytti vain ja ainoastaan cruisailuun tehdyltä. Kesäkuun V8 -jokamiespäivänä
    auto kulki 13 -alkuista aikaa 400 metrillä, se on sitä siistiä! Eihän joku '50 Mercurykaan paina juuri yli 1500 kiloa, joten kyllähän se 400+ cid-koneella poistuu paikalta hyvin!? Nyt vaani rakentamaan nopeita customeja!
     
  6. bbford

    bbford Gearhead

    En tiedä kuinka oman vessan kans on,julman kokoinen ´64 Galaxie (1900kg+kuski),eli ei ainakaan korin koon puolesta mikään kilpurihenkinen.Ainut paska puoli on kun pitää tod.näk. reikä tehdä peltiin kun tulee niin korkea kaasari/putsari paketti.
    Saa nähdä kuinka laiva kulkee,yritys kova päästä ensi kesänä koittamaan.Vastaa laite ajoi joskus vaasassa n.13.5,toki siinä oli kuitukeula ja kone 429CJ.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    minulla on kanssa noin 13s katuauto, päällepäin suht vakio ja äänetkin melko hiljaiset ja jos vaihtaisin siihen tavalliset peltivanteet niin auto hukkuisi massaan varmasti eikä kukaan uskoisi että auto kulkee mihinkään. poikkeavaa tässä on se että auto on japanilaisvalmisteinen (hui). itse ajaisin mielelläni kilpaa jokaista "jenkkiromua" (vitsi huom) vastaan liikennevaloissa jos asuisin isommassa kaupungissa ja uskon että samanlaisia ajatuksia tulee sleepperijenkillekin mieleen kun vieressä pörpöttää toyota. olisi siinä sitten naurussa pitelemista jos kaksi sliipperiä lähtisi liikkeelle molempien kuljettajien luulevansa olevan niskanpäällä : )))))
     
  8. Fe

    Fe 1st gear

    No sillonhan siitä tulee kunnon mittelö eikä mikään näytöslähtö...:lol: :lol:
     
  9. 67

    67 1st gear

    pitäs varmaankin pitää joku epävirallinen sleepermeetti.johon jotai outoi "pääsyvaatimuksia".esim orgis vanteet tai neljä ovee tai orgis ulkonäkö tai sairaan hiljanen tai.... :grin: :grin: :grin:

    mul ois ainaki orgis pillerit vähä isommis vanteis :grin: ja ne ovetki :grin: :grin:
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Heh, heh hauskoja juttuja. Empä kehtaa nimimerkin takaa hehkuttaa, mutta on just kohtuuvireällä 50´s lahnalla tullu tapettua, varsinkin takavuosina nykykinnereitä.

    Yks mieleenjääneimpiä kisailuja oli, kun liikennevaloissa tuli lippispoju turbo Bluebirdillä rinnalle ja limppuani ihaileva blondi apparinpuolella. Jätkä vissiin hiukan hermostui, kun vielä jätkien kans naureskeltiin. No, ei muuta kun valojen vaihduttua oikea koipi oikoseksi ja sinne jäi. Seuraavissa valoissa me naurettiinkin- entistäkin vapaantuneemmin ja mirri Bluebirdissä kans. Jätkä lähti taas apinan raivolla näistä valoista, mutta mun ei tarvinnu: päänahka jo roikku taustapeilistä...

    Sattuuhan näitä.
     
  11. drako

    drako 1st gear

    Hauskaa voi olla muillakin kuin sleeperkuskilla. Joskus muinoin kaveri vingutti hondalla minkä lähtee liikennevaloista ja kohta tulee takaa rinnalle oldsin stw, hiljentää kohdalle (honda vinkui kuin sikaa tapettaisiin), moikkaa ja häipyy horisonttiin (honda vinkui ja tirisi edelleen täysillä)... Hieman tahtoi nauru maittaa honduh´n kyydissä.. :lol:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: drako 2003-03-14 09:17 ]</font>
     
  12. Fe

    Fe 1st gear

    Mites sitte ku on vaan kaksovee? Mun mielestä sliipperi on sliipperi silloin kun sitä ei tavallinen tallaaja tai harrastaja massasta erota...
     
  13. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tosta sleepperistäkin on varmaan yhtä monta näkemystä kun on siitäkin, että mikä on katuauto. Mutta ei kait se sinänsä mistään ovien määrästä riipu. Ennemmin kai sitä, että laite kulkee kovempaa kun mitä ulkokuosi antais ymmärtää. Ja ehkä, että autpa on tarkoituksellisesti saatettu tehottoman näköiseksi. Mm. löijyssä oli jo '80-luvulla putket jotka loppu ennen takapuskuria ja toisen sisältä tuli sitten puskurin alle yks mehupilli uhmakkaasti sojottaen. Kunhan sen entisöinnin nyt tossa saa aloitettua, niin jonkinlainen sleepper henkinen siitäkin pitäis tulla. Turvakehikko tosin ehkä vähän heikentää sleeperuskottavuutta, mutta pitää yrittää saada se mahdollisimman huomaamattomaksi ulkoapäin.
     
  14. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Ei löijy enää mene sleepperistä, kun kaikki sen tietää...ja pelkää...
     
  15. mg

    mg Gearhead

    nooh, eihän työintoa saa pois ajaa :smile::):)
     
  16. 67

    67 1st gear

    sais kai siitäkin sleeperimmän.
    uus joku tylsän mitään sanomaton väri,ja uudet eu-kilvet... :grin:
    noh,ei kai nyt niit kilpiä sentään.
    siis ei niin helposti tunnistettavan.ja omistaja/kuskille vappunaamari kans :grin:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 67 2003-03-18 19:28 ]</font>
     
  17. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Mitä? Joks ton edellisen kaikki tuntee? Taasko tarttee investoida, on tää autoilu kallista.
     
  18. 67

    67 1st gear

    tai sit ottaatten ne kaikkien jo tuntemat naamarit poies... :grin:
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    jäi muutes ikuisesti mieleen ku joku vuos sitte (ex.uholoitten) chopattu '53 limo desoto ohitti meidät. jätkät näytti persettä ikkunoista ja kumipaloi ku kuski lähetti rinnalta menee.. ja meilläkin oli n. 80km/h vauhtia silloin..siin on tosi sleeper, ei olis uskonu kuin kovaa se kulkee
     
  20. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    juu ny tuli sleeper hommaan pikku muutos ku menin hommaamaan flippikeulasen -65 chevy 2:en...jää 4 tolpat hetkeksi aikaa.mutta lujaa mennään silti.ainakin yritetään...
     

Kerro tästä muillekin!