Susirajan Rompepäivät 23.-24.5.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja Adventurer, 1.2.2009.

  1. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Alakakkeehan ja ylimääräisiä romuja keräillä johonkin nurkkaan josta on sitten helppo heitää lavalle. Susirajan rompepäivät on tämänkin Toukokuun toiseks viimeinen viikonloppu. Myyntiruutu 5x5 =10€ päivältä ja ruutuja riittää.
     
  2. Adventurer

    Adventurer Gearhead

  3. ftp

    ftp 2nd gear

    No jopas. Eekös siellä oo joillakin ollu samat myyntipaikat vuosikausia? :odroll:
     
  4. budweiser

    budweiser Gearhead

    Myyntiruutujen varauksissa aiemmin ilmenneiden päällekkäisyyksien takia paikat varataan tästä lähtien ruudun numerolla..

    eli aikainen lintu madon nappaa, se joka on varannut numeroidun paikan, se myös sen saa.

    TOIMINTA OHJE: Katso Pohjois-Karjalan Automobiili kerhon nettisivulta löytyvästä kartasta sopivan myyntipaikan numero.

    Ilmoita haluamasi myyntiruudun numero, Puh: 0400 - 572 640 ja maksa suoraan tilille, Muista lisätä maksutietoihin paikan numero !!!

    näin paikka on sinun, ei väliä kuka siinä on aiemmin ollut. Tapahtuman alkaessa museon seinällä on nähtävilä lista myydyistä ja mahdollisista vapaista paikoista.
    -HUOM! Muista varata useampi ruutu jos tarvitset enemmän tilaa, esim. auto + kärry, asuntoauto, kuorma auto yms. tarvitsevat enemmän tilaa kuin sen 5 x 5 m. Ylimenevät siirretään tai laskutetaan paikan päällä.
     
  5. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    siis tällä viikkoa
     
  6. KALE

    KALE Gearhead

    JOO, tulossa ollaan. Pösö on täynnä HD ja Jenkki-ossoo.
    Rodi projekteihinkin oiki ossoo jos jonkin verran.
     

Kerro tästä muillekin!