THUNDERBOLT cloonin teko?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Eliminator, 8.2.2015.

  1. Eliminator

    Eliminator 3rd gear

    laittaisitteko tähän kaiken tiedon mitä tarvitsen thunderbolt cloonin tekoon. tiedän kyllä että lasikuituiset konepelti,etuloksut, ovet, ainakii etupuskuri ja takakontin kansi.. mitäs muuta, esim alustaan? jos lasketaan että tekniikka olis valmiina ja koppa. saako noita korin muutososia jostain jonkuinlaisena kittinä, pakettina joka sisäiltäis muutokseen tarvittavat osat ja sitten ne teipit, mistä niitä on saatavilla. kiitokset jo etukäteen vastauksista!
     
  2. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

  3. Commodåren

    Commodåren 2nd gear

  4. Eliminator

    Eliminator 3rd gear

    Kiitokset jo näistäkin! Löytyisköhän mistään projektikuvaus vastaavasta projektista, ite en oikeen guuggelista löytänyt. Lähinnä näkis alustamuutkoset, jos sellaisia on, ja -60luvun tyylillä mnetäis, eikä mitään modernisointeja.
     
  5. hantta

    hantta Double Gearhead

  6. sbf

    sbf Gearhead

  7. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!