toimiva th350 vain pakki puuttuu..? miksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Mose, 16.5.2007.

  1. Mose

    Mose 3rd gear

    Eli kaikki muu toimii täysin normaalisti mutta pakki ei sano mitään päällisin puolin kaikki kunnossa ja siirtäjä toimii normaalisti, no kickdown ei myöskään toimi mutta en ole vielä kerennyt perehtyä asiaan, taitaa olla vaan vaijeri poikki.. entinen omistaja sanoi että kyseessä olisi mahdollisesti planeetta pyörästön vika mutta eikös silloin pitäisi olla jotain muutakin häikkää!?!
     
  2. mikke26

    mikke26 1st gear

    Itellä oli sama homma tf727 laatokossa. Homma meni niin että kun ostin auton pakkia ei ollut. Pakki oli pantu kierroksilla päälle ja pakin panta poikki ja laatikon kuoresta ulos. Kumma juttu silti ajettiin yli 200km eikä laatikosta karannut yhtään öljyä. Missä yhteydessä pakki hävisi? ääntääkö mitenkäään poikkeavasti?
     
  3. olds79

    olds79 3rd gear

    tai sitten voi olla venttiilikoneistosta venttiili jumissa.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Low/reverse pakka tai mäntä paskana. Pakilla ei ole omaa venttiiliä.
     
  5. olds79

    olds79 3rd gear

    niinpä sehän on lukko 1:sen kans samassa
     
  6. mazzimo12

    mazzimo12 1st gear

    mulla oli itellä th350 sama vika..

    siellä oli panta poikki ja low/rewerse pakasta kaikki kitkapinnat loppu ja välilevyt paskana ja öljy pumpun kaula halki!!!

    osat makso yhteensä 150 korjaus sarja laatikkoo ja käytetty öljy pumppu kaverilta 50!!
     

Kerro tästä muillekin!