Trans Amin maalaus Keski-Suomesta/Pirkanmaalta... löytyi!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja arttu, 13.9.2010.

  1. arttu

    arttu Gearhead

    No on se ihme, kun ei raha kelpaa maalareille tänäpäivänä! Kuninkaita ovat.

    Kysyin maalausta/pohjien tekoa Keuruulta, Mänttästä, Vilppulasta, Virroilta, vaan ei. Ajatella, että tarjolla kuitenkin 3-4t€ käteistä hyvästä, laadukkaasta maalipinnasta, autokin toimitettuna purettuna ja hitsattuna, lasit irti, ovet hylsynä, jne... Vaan ei ni ei! Prk! :mad:

    Tuon Pontikan pitäis maalata kevääksi ruisalukuntoon--->

    http://www.aijaa.com/v.php?i=6711337.jpg


    Eli mistä kiven alta pitäis kaivaa HYVÄÄ ja oikein asennoitunutta maalaria???
     
  2. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Nykyään "helpommat" vakuutus yhtiöiden tarjoamat hommat parempia. Tekevät siis samassa ajassa kun autosi maalaminen kestää enemmän rahaa helpommilla töillä.Itsellä kanssa maalamon etsintä edessä joskus tulevaisuudessa.Tsemppiä etsintään.
     
  3. M

    M Gearhead

    näinhän se menee. ja sit jos ottavat, niin lopputulos voi olla täysin sutta. nimimerkillä kokemusta on. älä ainakaan vie autoa orivedelle...
     
  4. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

  5. madsin

    madsin 3rd gear

    Jos tonne Kuopioon vie niin kannattaa olla tarkkana. Ukon vanista hävis kummasti sisustan osia ja maali kuplii takaovissa vuos maalauksesta. Ja auto on kylmässä tallissa ja suurin osa ajoista kesällä... Tais vielä olla toisesta autosta tuulilasi laitettu (rälläkän jälkiä), eli tarkkana saa olla.
     
  6. Riku Rotten

    Riku Rotten 3rd gear

    Kustom paint Keravalla tekee näyttelymaalauksen 5k€ ja tietty halvemmalla jos tasosta saa tinkiä.

    Itellä hyvä kokemus ja nro on 040 188 2999.
     
  7. chevrod

    chevrod 1st gear

    Kokeiles tuota, tekevät kuulemma hyvää työtä.
    Uuraisten autopelti ja maalaus ky. 040 - 7076476
     
  8. arttu

    arttu Gearhead

    Kiitos kaikille runsaasta kannanotosta. Maalari löytyi Äänekoskelta, jeah! :pinup:
     
  9. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Kuka? :eek:
     
  10. arttu

    arttu Gearhead

    Kaverin kaveri! :D

    Kerron nimen kunhan saan tietää.
     
  11. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Tätä maaluuhommaa kartotin itekkin viime syksynä ja 3000 oli hintaa vaikka mikä ois...Lainaan sen verran topiccia että tuleeko hyvää jälkeä ylipäätään "paikkamaaluusta",eli mulla olis semmonen homma että auto on maalattu muutama vuos sitten ja peruspinta on todella hyvä,mutta siellä täällä on pieniä huolimattomuusmokia.Pystyykö uuden maalin häivyttämään 100 prosenttisesti vanhempaan? Metalliväri siis kyseessä.
     
  12. kari40

    kari40 3rd gear

    kuka se maalari on ja mitä maksaa ylimaalaus
     
  13. BRC1

    BRC1 Gearhead


    ??? Minä sain tarjouksen kustom paintista joka oli vain kolmin kertainen.Ja halvemmaksi ei hinta tullut vaikka kuinka yritin kertoa ettei maalauksen tarvitse olla suomen hienoin.
     
  14. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    Mä maalasin ite , nyt jo 2/3 osaa maalattu ja on maksanut hikeä ja kyyneleitä sekä n.300e + ruiskun hinta 320e
    ja vaikka keskinkertasta yrittää niin priimaa tuppaa tulemaan :rotfl:

    nyt mennyt aikaan 3vrk...
    ammattilaiselta ehkä olis menny 2...
     
  15. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Kyllähän nuo "pro" tason maalaamot joilla on jonkinverrran kuuluisuutta niin pitävät hintoja kovina. Mutta kyllähän jos auto menee näyttelyyn tms niin joku kysyy missä maalattu jne,jolloin maalaamon mainetta varjellakseen pitää tason olla kova ja jälki sen mukaista.
    Varmasti Suomen yksi parhaimmista harrasteautokorjaamoista Triangle Motors Turusta niin käyttää kuuleman mukaan autot maalattavana Virossa kun Suomen taso ei ole tarpeeksi hyvä.Oli muutama hyvä tullut täälläkin mutta ennenpitkää maalarin into loppuu virheettömään lopputulokseen ja hutilointi alkaa. Olivat tehneet jonkin Sveitsiläisen Shelby Mustangin taannoin kuluista välittämättä.Oli tullut kuulemma maalarilla yksi roska jopa..Kardaanitunneliin auton alle... :lol: Hintaa tollaisille maalauksille kertyy helposti jopa 25te mutta eipä ole kuulemma valittamista työnjäljessä.Tämä ääripäässä siis... :odroll:
     
  16. Lerssi

    Lerssi Gearhead

    maalaus kustom paintilla 15000e? :eek: :eek: :eek: millä ne ois sen päällystäny? lehtikultauskin on saatana halvenpaa. eihän se tietysti oo tyhmä joka pyytää mut jotain rajaa sais olla.
     
  17. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Kyllähän tuo 15te on järkyttävä hinta maalauksesta.. Miettii sitten siihen tulevia kiveniskuja,parkkipaikkalommoja,raesadetta... Huh huh.. :eek:
    Kyllähän sitä asialliseen lopputulokseen pitäisi päästä jos peltityöt tehty hyvin,eikä ameerikaan tyyliin(American HotROd- ohjelma) jossa koko auto päällystetään kitillä.. Toisaalta monet maalaamot pistävät hinnat yläkanttiin jos niitä mukavampia/helpompia hommia tarjolla. Valinnan varaa töistä. :-?
     
  18. capri30S

    capri30S 1st gear

  19. aaCHEVY

    aaCHEVY Gearhead

    Autojen maalaus varmaan aika haastavaa hommaa, yleensä työn teettäjällä joku kuva minkä laatuista haluaa ja maalarilla jonkinlainen käsitys minkä verran työstä pitäisi saada rahaa. Nämä ei aina mene ihan yksiin ja kuullut monta tarinaa useasta eri maalarista ja maalareilta puolestaan kuullut useita tarinoita joidenkin asiakkaiden "tarpeista ja maksu halukkuudesta".


    Laitathan auton valmistuttua myös kommenttia työnlaadusta suhteessa maalauksen hintaan.

    Mikäli saan oman auton pellitettyä talven aikaan niin keväällä olis auton kiikuttaminen maalarille ajankohtainen. Mieluusti veisi sellaiselle maalarille josta muilla positiivisia kokemuksia.
     
  20. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Teettäjä haluaa laatua jotta voi esitellä autoaan ettei kaikki sille naura ja maalari maalaa vaan..Ja kääräsee rahat taskuun,juo ne ja hukkaa kuitit taivaantuuliin. :D :D :D
     

Kerro tästä muillekin!