Vanissa lisäpolttoainetankit -98 ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Rado, 13.4.2015.

  1. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead



    Mikäs pykälä otteessa olevan lisätankin käyttämisen kieltää jos menee alle ADR määrän?????
    Ja tulli tietää mutuilu ei ole lakipykälä

    Täällä paikallinen tulli ehdottomasti kieltäytyi antamasta ajolupaa canterille 240litraa, niin soitettiin nuijamaalle ja kysy, et miksi paikallinen ei muka anna lupaa, soita sinne ja kysy jossei tule niin heiltä saat postissa.
    Noh homma joka sillä oli ajatus alkaa tekemään meni puihin kazakki kauppiaan takia niin ei sit ollut ajoakaan joten ei lupaa tullut haettua.

    Mut
    Onhan rekoissakin lisätankit ivecossa tais olla 400L lisätankkia ja luki, et polttoaineelle

    sillä jos ois ajellu ei ois tarttennu joka asemalla hidastella :D
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead


    "Ei niitä tankkeja välttämättä ole siellä autossa…pääasia, että ne on otteessa"

    Mitäs hyötyä niistä otteessa olevista tankeista on?
     
  3. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Mullapa onkin tallin pihassa yx -97 Suburban missä on n. 240l tankki. Alkuperäisellä paikalla ja näyttää ihan tehdastekoiselta.. :rotfl:
     
  4. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    No ei mitään. Suomessa kun ajelee niin isompaa tankkia ei vanhemmissa autoissa tarvitse muutoskatsastaa. Sitten jos merkinnän haluaa otteeseen niin silloin sen lisätankin on parasta olla jo maahantuotaessa autossa, siis jos harrastaa itänaapurissa käyntiä.
     

Kerro tästä muillekin!