Würth spray pohjat ja DeBeer pintaan? (otsikko muutettu)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja AteV8, 7.8.2006.

  1. AteV8

    AteV8 Gearhead

    (EDIT: Aiemmin siis uhkasin pistää PPG:t pintaan...)

    Osaakos kukaan veikata/tietääkö kukaan että mitä siitä tulee jos ruikin konepeltiin Würthin ruosteenesto sprayn, ja sen päälle PPG:n perus musta? :eek:
    Saattaahan siitä tulla vaikka musta, mutta meinaan että onko suuri mahdollisuus että alkais kuplia tms.?

    Jostain on pakko tinkiä ku kyseessä on kuiteskin vaan japsi käyttis, ja kiirekkin olis kun mun hyvin ilmastoidussa maalaustilassa alkaa kuulemma ens viikolla satamaan vettä. :rotfl: [/u]
     
  2. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    jos PPG:n väri on tinneri ohenteinen niin voit maalata koepalan wurthin pohjamaalilla. Sit kun se on kuivunu niin tinneriä rättiin ja pyyhkäset pohjamaalattua peltiä sillä. Jos rätti takeltelee pyyhkäistessä tai pinta pehmiää/kuplii niin ÄLÄ MAALAA! :lol: Toivottavasti oli selvä ohje :odroll:
     
  3. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Aika selkeetä. :D

    Varmistelen nyt vielä, eli siis jos ohenne tekee pahaa sille pohjamaalille ni ei kannata maalata..?

    Eikös sit pinta värin kovete tai maalimassa itessään tee yleensä pahaa (huonolaatuselle) pohjamaalille?

    Nimim.: Miranolilla mää yleensä.... :oops:
     
  4. Geebe

    Geebe Gearhead

    Kyllä se tuppaa olemaan niin että päälleruiskutettavan kerroksen liuottimet sulattavat allaolevia kerroksia, ei kovettajat tai sideaineet tai iso- tai pienet syanaatit. Ja jos tuore maalaus lähtee ruostumaan niin kuka uskaltaa väittää että maali ruostuu. Saattaa pohjilla olla tekemistä asiassa...
     
  5. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    joops!

    Ei kannata maalata jos ohenne pehmentää liiaksi pohjamaalia...saatika kuplii... Tiedän kyllä et siinä purkin kyljessä lukee et soveltuu pohjaväriks kaikille maali tyypeille. Muistaakseni :odroll: Car rep-tuotenimeltä löytyy Primeriä jonka luvataan soveltuvan 1k ja 2k- maalien pohjamaaliksi. Sitä löytyy spraynä ja hinta oli paikallisessa varaosa puljussa 5.4e/Purkki(500ml) En siis ole kumpaakaan tuotetta kokeillut 2-k maalin alla. Mut kerroppa sitten kun olet kokeillut ni tiedetään ettei tehdä samaa virhettä. :rotfl:
     
  6. waltti

    waltti Gearhead

    Minulla ei ainakaan hylkinyt sikkensin, maali wuhrtin pohjamaalin kanssa. Eikä toisen tinneri oheinteisen pohjamaalin kanssa. Kuulema käyttävät oikeissakin auto maalaus hommissa tuota wuhrtin maalia.
     
  7. Beauville

    Beauville 1st gear

    Hmm...
    Onkohan tässä se taika, et aika on valttia.
    Pitää antaa niitten pohjien kuivua kunnolla. Mieluummin useamman vuorokauden. Jos heti seuraavana päivänä vedät pintaa päälle, niin saattaa tulla noi "hylkimisoireet".
     
  8. sakemanni

    sakemanni 1st gear

    Itse vedin spies heckerin 2k mustan mastonin hiomapohjamaalin päälle, eikä alkanut kuplimaan tai muutenkaan tullut mitään reaktioita.
     
  9. Lassi

    Lassi Gearhead

    Joskus tuli tuolla punasella wuthin pohjamaalilla kaaria vähän paikattua ja vähän ajan perästä akryyliväri pintaan ja ei ollut mitään ongelmaa..
     
  10. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Sen verran jo lupaavalta kuulostaa, että eiköhän ens viikolla oo jo maali pinnassa, ellei sitten laikka lähe käsistä... :wink: Viikon päästä saan pinta maalit, eli sillon on sit kai odotettavissa kuvia kupruista ja valumista. :D
     
  11. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Täytyypä nyt vähän informoida etten turhaan pidä jännää hullutuksessa, eli tuli suunnitelmia muutoksiin. :poff:

    Hinkkasin luukun paljaaks. Totesin sen näyttävä siltä ku sitä ois paiskottu perunasäkillä... :( Vetäsin päälle pakkelia, lisää pakkelia, ja vähän pakkelia. Sit se wurthin ruosteenesto, sen päälle vielä wurhin perus pohjamaalit.

    Pinta maalina odotteleekin DeBeerin ksyleeni ohenteinen musta, (ihan vaan sillä kun sitä löyty lähempää ku ppg:tä)...
    Tosin pinnan maalaaminen lykkäänty taas viikolla, eli pohjamaalit saa kerättyä itteensä ihan riittävästi kosteutta ennen maalaamista. :mad:
     

Kerro tästä muillekin!