Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Tänä aamuna Siilinjärvi kuopio välillä Peugeot 505 valkea, ihan perusmalli ei mikään GT tällä kertaa. Ford Galaxie (alla kuva toiselta päivältä tällä viikkoa). Fiat X1/9, punainen meni Kelloniemen suuntaan. Punainen 90-luvub 911 porsche. Ford 1953 custom...eli ihan hyvin 26 km matkalle aamuliikenteessä. Muutenkin kaikkea kivaa on näkynyt tällä viikolla Kuopiossa Mineistä, Laikka-avo kupliin ja 1979 Camarosta 1962 cadillaciin...

    [​IMG]
     
    faikku66 ja isalmela tykkäävät tästä.
  2. redneck1

    redneck1 Gearhead

    Monenmoista autoa on jo näkynyt mutta joku päivä yllätti Corvette letka. Eri vuosimalleja aina 50-luvulta alkaen. Ekaa kertaa näin C7 Corvetten ja vieläpä kaksin kappalein.

    Kaveri oli eilen nähnyt Viron puolella satamassa jotain vanhoja numerollisia kilpa-autoja. Jotka siis varmaan Suomen puolelta tulleet. Minne lienee olleet matkalla kun googlesta ei löytynyt mitään tapahtumaa.
     
  3. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Parina-muutamana päivänä bongannut punaisen 3gen Iroc-Z(?) Camaron J-kylän sataman kulmilla ja Kuokkalan sillalla.

    Tänään pohjoisen suunnasta Nelostiellä tuli vastaan muutama peltiauto, yksi kunnon laululinttakin, varmaankin olivatten Himokseen matkalla. Emmää noita tunnista, niin en lähde edes arvailemaan, mitä merkkiä/mallia olivat. Mutta käpälät heilahtelivat vastaukseen tällaiselle uudehkolle muovikiulullekin :cool:
     
  4. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Ja tietty yksi musta avo seefemmakin tuli bongattua Kuokkalan sillalla tänään, aika matalalla näytti uiskentelevan...
     
  5. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Toivalassa 67 avo Chrysler ja valkoinen avo-kupla.
     
    isalmela tykkää tästä.
  6. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Pudasjärveltä Iihin ajellessa mattamusta C5 Corvette jossain risteyksessä, sitten Nelostiellä oliskohan ollu jonkin verran Äänekosken pohjoispuolella...(?) tuli pohjoisen suuntaan toinen musta C5, mutta kiiltävänä. Nelostiellä tuli myös pari vähän vanhempaa (50/60-lukulaista) peltiautoa vastaan, mutta kun en minä niitä tunnista...
     
  7. Moparboy440

    Moparboy440 3rd gear

    Volvo ja skoude.
    [​IMG]
     
    isalmela tykkää tästä.
  8. AVRO

    AVRO Gearhead

    Eilen lauantaina tuli piipahdettua Himoksen alueella ja siellähän näkyi hienoja autoja, ei oltu kuitenkaan kyseisillä V8-kekkereillä. Illalla kotimatkalla hurautin ohi keltaisesta Corvettesta, jossain kohtaa Badassriverin ja Vääksyn välillä.

    Oltiin frouvan kanssa vihreällä Kisulla liikkeellä. Moro vaan.
     
  9. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Parin päivän sisään bongattu Kuopiossa alkuperäiskuntoisia 50 lukuisia jenkkipick-uppeja: punainen chevy, punainen F100 ford ja tumman viininpunainen dodge.
     
  10. isalmela

    isalmela Gearhead

    Olipa Oulussa Pohjantiellä komeaa kalustoa. Peräkkäin ajeli musta 70-luvun vaihteen avo Buick 455 ja 30-luvun lopun kaksiovinen rodi. Työnsimme Buickilla siihen väliin. Tytöt osoittivat 30-luvun jenkkiä ja sanoivat "kato isi minkälainen nokka-auto!"
     
    faikku66 tykkää tästä.
  11. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tänään työpaikan pihassa Datsun 1600 Deluxe -72.20 vuotta oli ehtinyt ladossa uinua.
     
    PetteriT, isalmela ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  12. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Eilen työpaikan pihassa mattamusta Dart 4d -65.Olikohan viimeksi katastettu vuonna -96?Econoline -74 pakulla tuossa autoillut muutamana päivänä ja bongannut Iisalmessa mm. Dodge Aspeneita 2 kpl,Dodge Dart 2d V8 -66,Swinger -72,Opel Kadett C Coupe,Firebird -67,Trans Am -80.Työpaikalla tänään Carina -89,Corolla -85,BMW 518 -87 ja Kupla -67.
     
    Kustom STW, PetteriT ja isalmela tykkäävät tästä.
  13. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Missä päin oli majaillut? Yhtä punaista tuollaista aikanaan (jo 90-luvun lopulla tosin) käytiin katselemassa Nilsiän takana projektiksi. Hinta oli 1200mk + pienellä sijoituksella olisi saanut viri sss- tekniikan tuplilla mukaan...Oli silloin olevinaan kallista nuorelle miehelle...autohan oli itsessään ihan soiva peli oli vaan jäänyt leimaamatta ja ajettu liiteriin. Ajettiin siinä pihassa jopa pieni lenkki.
     
    Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.
  14. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Taisi olla Siilinjärveltä haettu.Sellainen "Datsunin ruskeankeltainen" väriltään.
     
    PetteriT tykkää tästä.
  15. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Tänään työpaikalla Buick Electra 4d -80 ja Toyota Hilux 3.0 V6 -89.Hilux taisi olla jenkkituonti ja korotettukin vielä asiallisella tehdastekoisella korotussarjalla.Econolinella kaupungilla asioilla käydessä edellä ajeli -64 2dht Dodge,ehkä Polara.
     
    PetteriT ja isalmela tykkäävät tästä.
  16. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Koska Motoparkin Juhannusta ei ollut tänäkään vuonna ja viinanjuonti ei kiinnosta niin mietin mitä sitä juhannuksena tekisi.Kesämökkeilystä en välitä,enkä "paljupelleilystäkään".Laivaakaan en omista.Joten läksimpä sitten Ramblerilla käymään Pietarsaaressa osoitteessa Isokatu 13.Vuonna -67 Ramblerini aloittanut työuransa luultavasti FMA Holländerin Kioskin/tupakkakaupan palveluksessa.650 kilometriä ja 12 tuntia.Mitä näkyi liikenteessä.No muutama auto sentään.Ennen Kokkolaa vanhan tyhjän Unionin kohdalla 8-tietä huristeli Chevelle Malibu STW 68-69?Väriltään sellainen tummahko ruskea,oliko peräti matta?Tämä auto taisi olla jossain näyttelyssä tai lehtiesittelyssä aikoinaan,muistanko väärin?Illalla Kokkolasta pois ajellessa vastaan "jytisteli" kullanvärinen luukkulamppu Monaco -72.Taisipa olla jopa sivuputketkin,jos en ihan väärin nähnyt.Joku 80-luvun Camaro ajeli vastaan myös.Muuten oli aika hiljaista.Alinopeutta ajava BMW ja monta ylinopeutta ajavaa BMW:tä näkyi myös:p.Ja sähköautoilijat esittelivät tietysti ajopeliensä älytöntä kiihtyvyyttä,mutta mitäpä muuta "paskapökäleen" näköisillä kökkyröillä voi oikeastaan tehdä:D.
     
    eeko, kuula, Swinger ja 1 muu tykkäävät tästä.
  17. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Punaruskea oisko vanhempi Toyota 4Runner, sellasilla leveillä kasarityyppisillä koristeraidoilla. Matta-Rambler ja tuttu hopea Chrysler fullsize paikallisen marketin parkkipaikalla.
     
    isalmela tykkää tästä.
  18. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Työpaikalla pyörähti maanantaina kaverin Impala 4dht -67.Ollut hänellä jo reilu 30 vuotta ja nykyään uudempaa myllyä pellin alla.Opel Kapitan MR-autokin pyörähti pihassa.Olisiko ollut vm. -61 ?
     
    isalmela tykkää tästä.
  19. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Eilen iltapäivälllä Liepeellä Kuopion/Mikkeli/Varkaus suuntaan punainen C7 Corvette
     
    isalmela tykkää tästä.
  20. Arkkumies

    Arkkumies 3rd gear

    Porvoossa vihreä Citroen XM, ihan ku ois perheauto ollu. Nuhjunen, kakarat takana lastenistuimilla ja kontti lasiin asti täynnä kamaa :p
    Hieno valkoinen Amazon kirpparin parkkiksella.
     
    Kustom STW ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!